Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENJE

U 'Potjeri' se dogodila rijetko viđena situacija, Kotiga nije mogao vjerovati

Dean Kotiga
Foto: HRT/Screenshot
1/4
07.12.2020.
u 19:23

Ekipa je izabrala Fabijana, koji je imao devet koraka prednosti pred Deanom. No, lovac je iznenađujuće krivo odgovorio na nekoliko pitanja, te je ekipa tako osvojila 40 tisuća kuna, odnosno svakom po 10 tisuća.

U današnjem popularnom HRT-ovom kvizu "Potjera" dogodila se dosad rijetko viđena situacija. Naime, Dean Kotiga uspio je izbaciti s ploče svih četvero natjecatelja, a tada po pravilima ekipa izabere jednog od njih koji će se u završnoj potjeri boriti za određeni iznos.

Ekipa je izabrala Fabijana, koji je imao devet koraka prednosti pred Deanom. No, lovac je iznenađujuće krivo odgovorio na nekoliko pitanja, te je ekipa tako osvojila 40 tisuća kuna, odnosno svakom po 10 tisuća.

Dean Kotiga
1/6

Jedno od pitanja koje Dean nije znao bilo je "U kojem filmu Woodyja Allena iz 1995. antički kor komentira radnju", a odgovor "Moćna Afrodita" nije znao ni Fabijan. No, Dean je tu razmišljao previše vremena i to ga ja na kraju koštalo, pogotovo kada nije točno odgovorio ni na pitanje "Koji je igrač Celticsa bio najstariji u Dream Teamu na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992.". Fabijan je je znao da je to

Larry Bird i tako vratio Kotigu presudni korak unazad.

- Događa se. Ovo je nepošten kviz, čovjek se trudi cijelu emisiju i onda mu se ovo dogodi - našalio se Dean.

- Što da vam kažem, Potjera se igra do samog kraja - rekao mu je voditelj Joško Lokas. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 35

Avatar MK3
MK3
21:12 07.12.2020.

Tarik Filipović: "Još se Istra znači nije osvojila od Hrvatske". Dean Kotiga: "Da, na žalost" - sve tako pustio i platio HRT i nikome ništa...

Avatar rubinet
rubinet
20:31 07.12.2020.

Uvjeren sam kako je ova emisija pomalo..hm.. ...baždarena... hmm....usuglašena...

GE
Gensoman1000
19:54 07.12.2020.

Kako to da HRT smije dalje snimati emisije dok je drugima rad zabranjem zakonom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije