Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bivši pomoćnik ministra uvjetno osuđen zbog zloporabe položaja

zlatko gledec
PIXSELL
24.02.2010.
u 14:16

Bivšeg pomoćnika ministra unutarnjih poslova teretilo se da je omogućio zapošljavanje u Policijskoj upravi zagrebačkoj policajcu Jurici Šoiću.

ZAGREB – Zlatko Gledec, bivši pomoćnik ministra policije, danas je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno uvjetno osuđen na tri mjeseca zatvora uz rok kušnje od godinu dana zbog zloporabe položaja.

Vijeće sutkinje Koraljke Bumči obvezalo ga je i da plati paušal za troškove postupka u iznosu od 1000 kuna.

Gledeca se teretilo da je 16. travnja 2004. kao pomoćnik ministra omogućio Jurici Šoiću dobivanje mirovine, na koju ovaj nije imao pravo jer mu je služba prestala 15. ožujka 2004.

Komentara 6

OB
-obrisani-
15:23 24.02.2010.

Bez veze ! Pa onda treba pol\' državne uprave osuditi kao i novoizabranog Predsjednika nakon što je predstavio svoju ekipu ! !

JA
jarac
15:34 24.02.2010.

Dakle; Za splitskog načelnika policije dolazi kum od Jarnjaka. Za šefa ureda presjednika dolazi kum od Milanovića. Dali to znači da će Jarnjak i Josipović brzo u Pržun?

Avatar žič
žič
16:02 24.02.2010.

a,di sad gledec dela...ili je u zasluženoj mirovini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije