Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOSNA I HERCEGOVINA Nogometni dvoboj vjerskih službenika u Tuzli

BiH: Imami potukli svećenike sa 8:2

30.10.2008.
u 18:14

Iako je sijevalo na sve strane, vatrogasci nisu imali potrebe intervenirati. Nisu ni medicinari, koji su pomno pazili da se netko od igrača ne ozlijedi u nesvakidašnjoj humanitarnoj nogometnoj utakmici tuzlanskih imama i katoličkih svećenika iz cijele BiH, koja se danas odigrala na stadionu Tušanj pred tisuću gledatelja. Sav prihod (oko 3000 konvertibilnih maraka) namijenjen je štićenicima Doma za nezbrinutu djecu u Tuzli.

Poprilično mladi imami, među kojima se "prošvercalo" i nekoliko aktivnih nogometaša, pobijedili su starije i punašnije svećenike 8:2 (5:0).

Sportski direktor momčadi svećenika fra Stipo Karajica najavio je smjenu kompletnog stožera svećeničke reprezentacije, a pogotovo trenera fra Zorana Mandića koji je, poput Ćire Blaževića, na klupi vrste BiH - stalno pušio, pa mu prijeti suspenzija Fife. Fra Mandić je razloge poraza objasnio izostankom šestorice svećenika reprezentativaca, koji su zauzeti obvezama vezanim za skorašnji blagdan Svih svetih.

– Znam da članovi jedne reprezentacije sigurno nisu konzumirali alkohol, dok za druge nisam siguran – kazao je delegat utakmice Ivica Jurajić, ali nije najavio testiranje i prijavu svećenika mjerodavnim tijelima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije