Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatna priča

Beskućnik vratio dijamantni prsten, zauzvrat dobio 130.000 dolara!

Billy Ray harris
screenshot/Youtube
24.02.2013.
u 10:06

Kako bi se zahvalila poštenom beskućniku Sarah Darling iz Kansas Citya, sa svojim suprugom Billom Krejci, pokrenula je internet kampanju na stranici giveforward.com na kojoj prikupljaju novac za Billa.

Beskućnik Billy Ray Harris čekao je Sarah Darling da joj vrati zaručnički prsten koji joj je slučajno ispao u šalicu u kojoj je skupljao novac. Sarah je, kad je ugledala beskućnika na cesti, cijeli sadržaj svog novčanika istresla u njegovu šalicu, a pritom joj je ispao i dijamantni prsten koji je igrom slučaja nedavno skinula i spremila u novčanik, javlja Mashable.

Tek sutradan je shvatila da njenog prstena - nema. Vratila se na ulicu gdje je srela beskućnika kojemu je dala novac i upitala ga je li mu slučajno osim kovanica, dala i nešto što joj je jako vrijedno.

- Mislite na prsten? Da, imam ga i čuvam za vas, odgovorio je Billy i sretnoj ženi vratio prsten koji za nju ima jaku sentimentalnu vrijednost. Kada ga je upitala zašto nije založio prsten, uzeo ga i nestao iz te ulice, Billy je odgovorio da ga je od šestog mjeseca života odgajao njegov djed svećenik i zahvaljujući dragom Bogu još uvijek ima "nešto karaktera".

 - Obožavam ovaj prsten, a sada ga volim još i više. Ovo je dokaz neke posebne karme, rekla je Sarah.

Kako bi se zahvalila poštenom beskućniku Sarah Darling iz Kansas Citya, sa svojim suprugom Billom Krejci, pokrenula je internet kampanju na stranici giveforward.com na kojoj prikupljaju novac za Billa. Početna ideja je bila skupiti tisuću dolara, no ubrzo je pristiglo više od četiri tisuće donacija i i u samo tjedan dana skupljeno je preko 130 tisuća dolara.

>>Ne traži nagradu, ali ni hvala nije čula za vraćenih 150.000 kuna

 

 

Komentara 4

SE
sestrićna
12:00 24.02.2013.

odlična priča..mislim da bi trebalo organizirati skupljanje novca za sve beskućnike i napraviti nekoliko prihvatilišta u kojima mogu normalno spavati i jesti da ne budu na ulici--

Avatar patkovic
patkovic
12:23 24.02.2013.

nadamo se da će njemu makar 15% ostat od tog iznosa

OB
-obrisani-
14:33 24.02.2013.

Svi naši vladari trebali bi se ugledati u poštene beskućnike, te nam omogućiti povrat otuđenih sredstava u državnu kasu. Divim se ovom siroma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije