Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatna priča
Povratak na članak

Beskućnik vratio dijamantni prsten, zauzvrat dobio 130.000 dolara!

Kako bi se zahvalila poštenom beskućniku Sarah Darling iz Kansas Citya, sa svojim suprugom Billom Krejci, pokrenula je internet kampanju na stranici giveforward.com na kojoj prikupljaju novac za Billa.

Komentari 4

SE
sestrićna
12:00 24.02.2013.

odlična priča..mislim da bi trebalo organizirati skupljanje novca za sve beskućnike i napraviti nekoliko prihvatilišta u kojima mogu normalno spavati i jesti da ne budu na ulici--

VL
Avatar patkovic
patkovic
12:23 24.02.2013.

nadamo se da će njemu makar 15% ostat od tog iznosa

VL
OB
-obrisani-
14:33 24.02.2013.

Svi naši vladari trebali bi se ugledati u poštene beskućnike, te nam omogućiti povrat otuđenih sredstava u državnu kasu. Divim se ovom siroma

VL
OB
-obrisani-
14:48 24.02.2013.

Divim se ovom siromašnom ali poštenom čovjeku, koji nije unovčio vrijedni prsten, koji nije otišao sa mjesta gdje je nesebičnom gestom gospođa ispraznila sav sitniš u pruženu šalicu. Odgojem stičemo i učimo biti pošteni, ali ne svi, jer mnogi zaza koje se zna da su na nepošten način stekli pošteno bogatstvo, sigurno su imali za primjer vidjeti i učiti u svojim obiteljima. Lijep primjer gospođe koja je na internetskim stranicama pokrenula kampanju za doniranje sredstava poštenom siromahu. Kod nas osim humanih gesti ima i poštenjačina koji su kao u slučaju doniranja sredstava sa koncerta Dragojevića a u korist Zaklade Rukavina sredstva naprosto nestala, iako njena majka kao i sadašnji ministar Mrsić nisu htjeli ništa objašnjavati.Nije to jedini slučaj kada doniramo ali najmanji dio ide onima kojima smo donirali. Mislim da gospođa i suprug sa zahvalnošću će prikupljati sredstva za poštenog beskućnika. Oni znaju poštovati i cijeniti čovjeka bez obzira tko je.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.