Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obišao Klaićevu

Beroš: Poplavljena je ljekarna u kojoj se nalaze i posebno skupi lijekovi

Foto: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
25.07.2020.
u 11:33

Pronaći ćemo najbrži način da dođemo do sredstava za njenu izgradnju, istaknuo je ministar.

Bujične poplave koje su sinoć izazvale velike probleme u Zagrebu nanijele su štetu i Klinici za dječje bolesti Zagreb. Nju je danas posjetio i ministar zdravstva Vili Beroš.

- Radi se o tome da su podrumske prostorije poplavile. Ono što je problem je da je dolje ljekarna gdje se nalaze i posebno skupi lijekovi. Treba tek procijeniti štetu, ali pružanje zdravstvene zaštite nije narušeno. Zahvaljujem sivma na brzoj reakciji - kazao je ministar pa najavio realizaciju izgradnje nove dječje bolnice.

- Vidjeli ste i sami, i potres i korona, a sada i poplava pokazali su važnost izgradnje Nacionalne dječju bolniceVlada je u svoj program unijela tu ideju, a ja ću kao ministar napraviti sve da se realizira. Vidjet ćemo je li za to najbolja opcija Blato ili neka druga. Pronaći ćemo najbrži način da dođemo do sredstava za njenu izgradnju - kazao je Beroš.

Prilikom obilaska kazao je da se čuo s većinom ravnatelja i da zasad nitko drugi nije prijavio neke poteškoće.

- Svi zajedno ćemo participirati u financiranju sanacije - dodao je. 

Komentara 2

ND
Necijepljeni degenerik
11:38 25.07.2020.

Zar lijekovi nisu zapakirani? Ili su u plastičnoj šabloni s aluminijskim pokrovom, ili su u hermetički zatvorenoj plastičnoj kutiji s aluminijskim podčepom. Dakle, nikakvo plavljenje podruma im ne može naštetiti. Dakle, očito je da ste skupe lijekove prodali na crnom tržištu, pa sad glumite da su uništeni u poplavi.

MA
marijaqwer
12:59 25.07.2020.

Zašto posebno skupe lijekove držite u prostoru koji može biti poplavljen pri jačoj kiši???? Odgovoran opet nitko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije