Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŠLI SMO U KLINIKU

VIDEO Poplavljena i Klaićeva bolnica: Voda je prevrnula frižider s umjetnom kožom težak nekoliko tona

Klaićeva bolnica
Foto: Romana Kovačević
1/18
Autori: Romana Kovačević, Mia Mitrović
25.07.2020.
u 13:41

Djelatnici klinike pokušavaju sanirati poplavu, ali fotografije i snimke svjedoče da je počinjena velika šteta

Poplavljena je i Klinika za dječje bolesti Zagreb. Popularna "Klaićeva" tek se oporavljala od posljedica potresa, a sad ju je zadesila nova nepogoda. Djelatnici klinike pokušavaju sanirati poplavu, ali fotografije i snimke svjedoče da je počinjena velika šteta.

UŽIVO IZ BOLNICE: (Video: Mia Mitrović)

- Voda je bila visoka do 60 centimetara! Doslovce je sve plivalo. Neke su stvari doplivale tu iz drugih prostorija. Voda je prevrnula frižider s umjetnom kožom težak nekoliko tona - govore nam djelatnici Klinike.

Klaićeva bolnica
1/18

Poplavljena je bolnička ljekarna, uništena je velika količina lijekova i sanitetskog materijala te zaštitne obuće i opreme. 

- Šteta se trenutno popisuje, ali bojimo se da je vrlo velika. I sve to u trenutnu dok krpamo rane od potresa - kaže nam ravnatelj prof. Goran Roić

Komentara 9

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
09:25 25.07.2020.

Stavi ljekove nezaštićene u podrum, a guzice u sobe s pogledom. Hoće li itko ikada u bolnicama dobiti otkaz zbog nemarnog rada i uništavanja imovine...Ovo nije prvi put, često i rade u privatnim vlastitim klinikama, a pacijent čekajući doktora umre??!!

WT
WTF!
11:01 25.07.2020.

Koliko je ono love otišlo u Mostar???😡

IB
iva.begovic
11:18 25.07.2020.

Možda će se sada nešto poduzeti da se prostori bolničke ljekarne u Klaićevoj izmjeste iz podruma gdje su uvjeti za čuvanje , pripremu (magistralni pripravci) i porcioniranje lijekova neadekvatni. Zgrada u kojoj je Klaićeva bolnica, biser je arhitekture, izgrađeno uu namjeni sanatorija po projektu znamenitog arhitekta Ignjata Fisher-a. I to prije 114 godina tj. 1906. Nije čudno da voda u podrumske prostorije prodire kroz svjetlarnike jer podrumske prostorije pravih prozora niti nemaju. Čudno je da se u takvim prostorijama pohranjuju i pripremaju lijekovi koji inače nisu jeftina roba (koliki li je samo ono dug prema veledrogerijama, milijunski iznosi).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije