Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odvratno ponašanje

Banda Rumunja silovala i podvodila maloljetnice: Najmlađa imala samo 12 godina

Foto: Getty Images
1/4
24.09.2019.
u 14:30

Prva žrtva bila je 12-godišnja djevojčica koju su u parku silovali Sebastian (18) i njegov bratić Parizian (20). Nakon toga istu je djevojčicu Parizian odveo u javnu kuću gdje je ponovno htio imati  spolni odnos s njom, prije nego li je u sobu došao drugi muškarac koji je od nje očekivao oralni seks

Banda muškaraca u Manchesteru osuđena je na više od 25 godina zatvora za silovanja i podvođenja maloljetnica, od kojih je najmlađa imala samo 12 godina. Ovo je njihova gnjusna priča. 

Radi se o četvorici Rumunja, braći Sebastianu i Danielu Baltatu te njihovim rođacima Parizianu i Adrianu Calinu. Prva žrtva bila je 12-godišnja djevojčica koju su u parku silovali Sebastian (18) i njegov bratić Parizian (20). Nakon toga istu je djevojčicu Parizian odveo u javnu kuću gdje je ponovno htio imati  spolni odnos s njom, prije nego li je u sobu došao drugi muškarac koji je od nje očekivao oralni seks, prenosi Metro. Istu djevojčicu su rođaci silovali nekoliko puta, a Sebastian je jednom prilikom od nje tražio da oralno zadovolji nepoznatog muškarca u parku.

Ilie Baltatu (22) okomio se na godinu dana stariju dijete s kojim je imao odnos tri puta, a Adrian Calin (20) našao je dvojčicu od 15 godina koju je tražio oralni seks.

Za sada su identificirane samo tri žrtve, ali tužitelj Jonathan Savage vjeruje da je broj žrtava veći. Sam čin zlostavljanja ovi su mladići 'normalizirali'  jer su točno znali što rade.

- Nijednom riječju ne mogu objasniti kroz kakav pakao sam prolazila. Nisam znala zašto se to meni događa. Postala sam toliko anksiozna da više ne mogu izaći na ulicu bez straha da će mi se opet nešto dogoditi - rekla je jedna od žrtava.

Druga je rekla da je prošla kroz 'najgore razdoblje u životu' i osjeća se kao da je 'u potpunosti iskorištena'. Dodala je: 'Osjećam se bolesno kad razmišljam o tome što su ti ljudi radili'.

Sve žrtve su zbog traume odselile iz Manchestera, a četverac je 'rođaci iz pakla' završili su u zatvoru

lIle Baltatu osuđen je na osam godina zatvora, a njegov brat Sebastian na tri godine. S druge strane Adrian Kalin 'odležat će' godinu dana, a Parizian Calin 13 godina.

 

Komentara 6

BB
branimir.bauer.9
14:44 24.09.2019.

Ne smijem napisati što mislim jer će me "higijeničar" opet brisati pa ću samo reći da mi se čini da i u Manchesteru imaju kvotu "naše bogatstvo".

OB
ObrenM
16:59 24.09.2019.

Da se je ovo dogodilo kod nas (iz iskustva sa nasim pravosudjem) ,a posebice ako su iz uzorite obitelji- clanova Zna se,mozda bi dobili i odstetu te mjesto u saboru.

LA
larala
16:50 24.09.2019.

godinu i tri zatvora za silovanje i zlostavljanje djeteta! kuda svijet ide dobro da ih još nisu i nagradili. odvratno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije