Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snaha pozvala policiju

Baka kažnjena jer je ošamarila unuka (8): Tvrdi da ga je htjela maknuti od psa kojeg je udario

Ilustracija
Ilustracija/Pixabay
30.11.2023.
u 23:57

Žena (52) kažnjena je s 300 eura te 40 eura prekršajnih troškova, a zabranu prilaska nije dobila

Žena (52) osuđena je jer je 8-godišnjeg unuka ošamarila po licu nakon što je nogom lupio njihova psa. Sve se dogodilo u ožujku u zagrebačkom parku kada je dječak vodio psa na povodcu. 

U presudi, kako prenosi Danica, stoji kako je pas potrčao pa je dječak pao. Dječak je psa potom udario nogom jer je bio ljut što ga je srušio. Baka je potom tri puta ošamarila dijete. To je, prema presudi, kod malodobnog djeteta izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti

Dječak je majci ispričao što se dogodilo, a potom je snaha 52-godišnjakinje pozvala policiju. Na sudu je baka sve poricala i kazala kako je 8-godišnjaka htjela maknuti od psa koji je zbog udarca nogom režao. U konačnici je 52-godišnjakinja kažnjena s 300 eura te 40 eura prekršajnih troškova, a zabranu prilaska nije dobila. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Strašni prizori kod Vrpolja: Šest vozila sudjelovalo je u prometnoj nesreći

Ključne riječi

Komentara 1

DO
doberdedec
07:59 01.12.2023.

No najte. Zdaj bi ja policiji dal naj odgaja unuka, kad ga ni mogla mater i otac odgojiti, a ni baka ni smela. Na evo vam ga odgajajte si ga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije