Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anka Mrak Taritaš

'Da prekinem sva nagađanja: Ne, nemam namjeru biti ministrica'

anka mrak taritaš
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
05.01.2016.
u 11:49

Činjenica da u pregovorima s kolegama iz MOST-a nije uopće bilo tema iz mog resora znak je da su reforme tu već napravljene i mogu se samo unaprjeđivati

Anka Mrak Taritaš (HNS) oglasila se na Facebooku, a u povodu medijskih nagađanja da će i ona biti jedna od članica nove vlade. Mrak Taritaš nema namjeru biti ministrica, a navodi da će biti jasna i dosljedna u oporbi te da će podržati nastavak projekata koje je zajedno sa svojim timom započela u Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja.

"Činjenica da u pregovorima s kolegama iz MOST-a nije uopće bilo tema iz mog resora znak je da su reforme tu već napravljene i mogu se samo unaprjeđivati. Moje misli i politički rad u sljedećem razdoblju bit će koncentrirani na Zagreb i 2. izbornu jedinicu."

 

 

Da prekinem sva medijska nagađanja koja se u zadnje vrijeme pojavljuju vezano za moje mjesto u novoj vladi. Ne, nemam...

Posted by Anka Mrak - Taritaš on Tuesday, January 5, 2016

 >> 'Reiner ima pravo na pratnju, ali ne treba na taj način izazivati'

Komentara 47

DA
darkica1
12:13 05.01.2016.

Nadam se da će uskok istražiti preplaćene radove u Gunji i 700 tisuća eura ove gospođe.

FO
ForeignLegion1987
12:02 05.01.2016.

ha ha pa normalno da neces,,,ona je stvarno,,,,mrak

MI
Mimizo
12:24 05.01.2016.

vrdoljaka i mrak taritaš za ministre ponovo hahaha kako su oboje smiješni kako se nude

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije