Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR ULOV NA GRANICI

U rezervnom kotaču autobusa skrivali 17,4 kilograma marihuane

Foto: PU dubrovačko-neretvanska
1/2
11.11.2020.
u 13:44

retragom je u rezervnom kotaču autobusa pronađeno 12 pvc vreća u kojima se nalazila droga marihuana, ukupne težine 17,450 kg

Dobar ulov imala je dubrovačka policija koja je na graničnom prijelazu Karasovići zaplijenila, kako su izvijestili, 17 kilograma marihuane.

Droga je bila u autobusu albanskih oznaka koji je 10. studenog došao na granični prijelaz Karasovići. Autobusom je upravljao 53-godišnjak, a s njim je bio 36-godišnjak. Obojica su državljani Albanije. Granični policajci posumnjali su na krijumčarenje droge, pa su zatražili i dobili nalog za pretragu. Droga je bila skrivena u rezervnom kotaču autobusa, pakirana u 12 PVC vrećica. Ukupno je nađeno i oduzeto 17,4 kilograma marihuane, a dvojica Albanaca su privedena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije