Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NICOLE VIŠE NE STANUJE OVDJE

Tko će isploviti na jahti Nicole Kidman?

23.12.2008.
u 14:15

U svojoj domovini Australiji, slavna glumica Nicole Kidman donedavno je imala stan u Walsh Bayu, bloku stanova pored same sydneyske luke. No, glumica koja sa svojim suprugom pjevačem countryja Keithom Urbanom živi u Nashvilleu u Tennesseeju, nedavno je taj stan prodala za oko 4,5 milijuna australskih dolara (3,1 milijun američkih). Problem je u tome što je stan prodala, ali svoju jahtu Hokulani nije sklonila s veza u marini rezerviranoj isključivo za stanare Welsh Baya.

Komisija koja se brine za interese stanara Welsh Baya (u kojem stan još uvijek ima druga tamošnja oskarovka Cate Blanchett) nedavno je dobila predstavku nezadovoljnih stanara koji se pitaju zašto se zatvaraju oči pred činjenicom da Nicole Kidman još uvijek drži svoju jahtu u marini u kojoj više nema pravo na vez. Nakon optužbi da glumica besramno koristi svoju slavu da bi izigrala propise, javio se njezin glasnogovornik, koji je u izjavi za Sydney Morning Herald razjasnio situaciju.

Kako on kaže, moguće je da Kidman dosad nije opominjana zbog svog zvjezdanog statusa, ali ona jahtu nije ostavila namjerno. Razmišljala je o tome da kupi drugi stan u Walsh Bayu, u kojem slučaju bi i dalje imala pravo na vez, ali kako taj stan nije kupila, Hokulani od idućeg tjedna neće više biti u toj marini.

Tko god otplovio na toj jahti iz marine u Sydneyju, to teško da će biti sama glumica. Ona je odlučila ove godine ne doći za Božić u Sydney, što je inače redovno činila, jer je jako pogođena lošim kritikama svog novog filma, epa Baza Luhrmanna "Australija". Još jedan razlog da izbjegava zemlju čija je državljanka za Nicole je taj što su se na nju obrušili vođe aboridžina, australskih domorodaca, jer je ona promovirajući taj film u jednoj emisiji njemačke televizije svirala digeridoo; taj aboridžinski instrument tradicionalno sviraju samo muškarci.

Želite prijaviti greške?