Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BIJELOM BRIJEGU

Zrinjski u kvalifikacijama za Ligu prvaka remizirao sa Sheriffom, gledao ih i Mamić

Nogometaši Zrinjskog igraju susret prvog kola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Sheriffa
Foto: Denis Kapetanovic /PIXSELL
1/4
07.07.2022.
u 10:00

Fotoreporteri su zabilježili i zanimljiv događaj na tribinama. Utakmicu je gledao i bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić zajedno sa svojim odvjetnikom Zdravkom Rajićem kojem se u jednom trenutku naklonio.

Zrinjskii Sheriff Tiraspol odigrali su utakmicu bez pogodaka pod mostarskim Bijelim Brijegom u utakmici prvog pretkola UEFA-ine Lige prvaka u dijelu ždrijeba namijenjenom prvacima svojih prvenstava. Pobjednika ovog pretkola tako će odlučiti uzvratna utakmica koja se igra za šest dana.

U njoj će netko od hrvatskih trenera, Sergej Jakirović ili Stjepan Tomas, svoju ekipu odvesti korak dalje prema najelitnijem europskom nogometnom natjecanju. U uzvratu de facto nitko neće biti domaćin, budući da prema odluci UEFA-e zbog situacije u Ukrajini Sheriff ne smije igrati europske utakmice u Pridnjestrovlju, moldavskoj pograničnoj regiji.

Utakmica će se umjesto u Tiraspolu igrati u glavnom gradu Kišinjevu. Dodajmo kako su za Zrinjski kao tandem krilnih napadača nastupili bivši igrači Hajduka i Dinama Mario Tičinović i Mario Ćuže, dok je kod Sheriffa pred kraj utakmice u igru ušao bivši dinamovac Iyayi Atiemwen.

06.07.2022. Mostar - Duboki naklon Zdravka Mamica prema njegovom odvjetniku Zdravku Rajicu u VIP lozi tijekom utakmice HSK Zrinjski FC Sheriff Photo: Denis Kapetanovic/PIXSELL
Foto: Denis Kapetanovic /PIXSELL

Inače, fotoreporteri su zabilježili i zanimljiv događaj na tribinama. Utakmicu je gledao i bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić zajedno sa svojim odvjetnikom Zdravkom Rajićem kojem se u jednom trenutku naklonio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije