Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi počeli pripreme

Zoran Mamić: Vjerujem da Jonas uskoro dolazi u Dinamo

Dinamo počeli pripreme
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/14
09.06.2016.
u 11:47

Iskreno vjerujem u pobjedu na otvaranju velikog natjecanja, a poslije toga je sve moguće. Želim Hrvatskoj da prođe skupinu, pa napravi veliki rezultat, kaže Zoran Mamić

Nogometaši Dinama počeli su pripreme za novu sezonu. Zoran Mamić okupio je momčad te na Hitrec-Kacijanu odradio prvi trening sa svojim igračima.

Među plave stigao je Dominik Livaković koji je bio na posudbi u Zagrebu, a vratili su se i Andrijašević, Pamić te Radonjić. Talentirani Josip Brekalo karijeru nastavlja u Wolfsburgu.

Na prvoj prozivci bili su: Livaković, Ježina, Šemper, Sosa, Musa, Pivarić, Stojanović, Benković, Taravel, Sigali, Šovšić, Pavičić, Olmo, Pamić, Andrijašević, Radonjić, Fernandes i Henriquez.

– Igrači su imali tri tjedna odmora. Kazao sam im ciljeve, želimo još jednu dvostruku krunu, ali i da doguramo do skupne faze europskih natjecanja – kazao je Zoran Mamić.

Hodžić i Antolić pridružit će se momčadi 15. lipnja, a Soudani stiže 20. lipnja. Ostali reprezentativci Schildenfeld, Ćorić, Rog, Pjaca, Matel i Eduardo vratit će ovisno o plasmanu reprezentacija na Europskom prvenstvu.

– U Zagrebu ćemo se pripremati do 25. lipnja kada odlazimo u Moravske Toplice, gdje ostajemo do 6. srpnja. Tamo ćemo odigrati i četiri prijateljske utakmice, a onda se vraćamo u Zagreb. Već tjedan dana poslije očekuje nas i prva europska utakmica – rekao je Mamić.

Stiže li Brazilac Jonas?

– Vjerujem da uskoro dolazi u Dinamo. Ali, još nije sve definirano – dodao je Mamić.

Bliži se i Europsko prvenstvo, Hrvatska već u nedjelju igra s Turskom...

– Želim našoj reprezentaciji da dobro krene na Europskom prvenstvu, vjerujem da smo i pojedinačno, ali i kolektivno bolji od Turske. Iskreno vjerujem u pobjedu na otvaranju velikog natjecanja, a poslije toga je sve moguće. Želim Hrvatskoj da prođe skupinu, pa napravi veliki rezultat.

Plaši li vas iskusni Fatih Terim?

– Znamo što Turskoj znači Fatih Terim, ali nije on izvanzemaljac. Ne igra on, nego igrači na travnjaku, a tu smo u velikoj prednosti nad Turskom – završio je Zoran Mamić.

>>Dinamo u tajnosti dovršio pregovore s Brazilcem koji je igrao s Eduardom!

Komentara 2

FI
Fisherman
13:44 09.06.2016.

Tako se navija za svoj klub i reprezentaciju....Grujicu, uci od pametnijih.

MA
...Marsijanac
15:36 09.06.2016.

Dinamo ima previse igraca i neke bi morao prodati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije