Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3-5-2 SUSTAV

Zlatko Dalić otkrio sastav Hrvatske, ova će momčad sutra istrčati protiv Slovenije

Varaždin: Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/6
25.03.2022.
u 14:30

Kao što je najavljivano, igrat ćemo u 3-5-2 sustavu

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom dvije su pripremne utakmice u Dohi. Prvo ćemo sutra igrati sa Slovenijom, a tri dana kasnije s Bugarskom.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić otkrio je sastav koji će sutra istrčati protiv momčadi Matjaža Keka. Kao što je najavljivano, igrat ćemo u 3-5-2 sustavu, a momčad će izgledati ovako:

Livaković - Ćaleta-Car, Pongračić, Gvardiol - Juranović, Modrić, Jakić, Kovačić, Perišić - Budimir, Kramarić.

- Lijepo je vratiti se ovdje, u ovu regiju, odakle imam lijepe uspomene. Želim da ovaj tjedan protekne u dobroj atmosferi, da se priviknemo na uvjete, stadion koji je prekrasan. Možemo očekivati sjajno Svjetsko prvenstvo i nadam se s Hrvatskoj na visokoj razini - rekao je Dalić te dodao:

- Pogodili smo 100 posto s izborom, od mjesta do protivnika iako sam htio da igramo s Katarom, ali nije se ostvarilo. Sve je sjajno, imamo dvije utakmice za pokazati energiju, dečki se privikavaju na ono što će nas čekati u 11. mjesecu. Uvjeti su kvalitetni, uvjerili smo se u to. Lijepo je što smo se riješili kvalifikacija, da budemo opušteni, zamislite sada da prolazimo ovu nervozu.

Hrvatska u iduće dvije utakmice mora upisati barem jedan remi kako bi bila u drugoj jakosnoj skupini na ždrijebu skupina za SP u Kataru.

- Ne razmišljamo puno o tome, ali nam je i to na pameti. Moramo biti maksimalno, ni u kojem slučaju nema opuštanja.

>> Pogledajte i video


 

Ključne riječi

Komentara 4

RE
RedTree
16:18 25.03.2022.

Gdje smo najjači!? Vezni red, tri odlična centralna vezna i krilni napadači, naročito Perišić. Mi u napadu, to već od svjetskog svi znamo nemamo top klasu osim Perišića, mučimo se i ovaj ga stavlja na bok i izolira od napada, a u napad stavlja dva lika koji nisu zabili cijelu sezonu šest golova, a Modrića, ponajboljeg centralnog veznog na svijetu će na desetku. A najtanji smo s stoperima, gdje trenutno možemo reći da imamo samo jednog ozbiljnog stopera koji u najboljim godinama i igra lige petice. Lovren i Vida van liga petica i stariji, Gvardiol još mlad, a Pongračić rezerva u Borusiji i nije neki top nivo. Daliću jesi ti gledao našu zadnju utakmicu protiv Rusije kako smo razvalili, ali ne ti opet na eksperimente.

ZG
Zeljko Grabar
22:35 25.03.2022.

Pricekajmo pa cemo vidjeti ali ne mirisi na dobro i ocekujemo novu poruku narodu od Dalica i misljenje Hajduka vezano uz broj Hajdukovih igraca u repki.

DU
Deleted user
16:35 25.03.2022.

Ahhh !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije