Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Švedskoj:

Zlatan s 40 na leđima opet pozvan u reprezentaciju! Izbornik objasnio zašto

Football Soccer - Sweden v Belgium - EURO 2016 - Group E - Allianz Riviera - Nice, France - 22/6/16 Sweden's Zlatan Ibrahimovic and Belgium's Thomas Vermaelen in action   REUTERS/Eddie Keogh   Picture Supplied by Action Images
28.09.2021.
u 13:54

"Odlučio sam ga uključiti jer se nadam i vjerujem da on može pridonijeti. Iza njega je razdoblje ozljeda, ali stanje je svakim danom sve bolje", objasnio je svoju odluku Andersson

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović ponovno je pozvan u švedsku reprezentaciju za kvalifikacijske utakmice za SP 2022. protiv Kosova i Grčke unatoč zabrinutosti zbog njegove ozljede koljena zbog koje je propustio Euro.

Švedski izbornik Janne Andersson pozvao je u reprezentaciju Ibrahimovića, koji će 3. listopada navršiti 40 godina, nakon što je Švedska doživjela poraz 1-32 od Grčke poslije pobjede nad Španjolskom u rujanskom ciklusu kvalifikacija za SP.

"Odlučio sam ga uključiti jer se nadam i vjerujem da on može pridonijeti. Iza njega je razdoblje ozljeda, ali stanje je svakim danom sve bolje", objasnio je svoju odluku Andersson.

Švedska je trenutačno druga u skupini B s devet bodova iza vodeće Španjolske i s tri boda prednosti ispred Grčke. Utakmica protiv Kosova je na rasporedu 9. listopada, a protiv Grčke tri dana kasnije i obje se igraju u Stockholmu.

Komentara 1

AJ
Admine jebiti zelenski mater.
19:08 28.09.2021.

Mozda Zlatan i nemoze puno postignuti na terenu,ali je vrhunski motiviran,i daje snagu suigraciam,a bogami ima on jos u sebi ong golgeterskog duha,sto daje strah protivnickoj ekipi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije