Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINUO FREDDIE FU

Emotivna poruka Zlatana Ibrahimovića: Počivaj u miru, sve ti dugujem

Zlatan Ibrahimović
Press Association/Pixsell
27.09.2021.
u 09:50

Ibrahimović je prije četiri godine u utakmici Manchester Uniteda i Anderlechta u Europskoj ligi doživio tešku ozljedu i bilo je upitno hoće li nastaviti karijeru. No, Zlatana su Fu i njegov tim operirali u Rimu i pomogli mu da se vrati na teren.

Ugledni svjetski ortoped Freddie Fu (71) preminuo je nakon teške borbe s rakom. Ovaj stručnjak rođen je u Hong Kongu, no karijeru je ostvario u SAD-u gdje je 2008. godine postao predsjednik  Američke ortopedske zajednice za sportsku medicinu.

Od Fua se oprostio sjajni napadač Zlatan Ibrahimović (39) koji ima tetovažu posvećenu ovom liječniku.

Naime, Ibrahimović je prije četiri godine u utakmici Manchester Uniteda i Anderlechta u Europskoj ligi doživio tešku ozljedu i bilo je upitno hoće li nastaviti karijeru. No, Zlatana su Fu i njegov tim operirali u Rimu i pomogli mu da se vrati na teren. Ibrahimović je nakon toga prešao u LA Galaxy, a danas je u Milanu. I još je važna karika momčadi iako će uskoro proslaviti 40. rođendan.

"Freddie Fu mi je pružio drugu šansu u karijeri. Još uvijek sam na vrhu samo zahvaljujući njemu. Dugujem mu sve. Hvala Freddie Fu. Počivaj u miru", napisao je Ibrahimović na Instagramu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije