Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DAO SAM PREVIŠE'

Životna drama legendarnog napadača: Danas jedva hodam

AS Roma's Francesco Totti (R) celebrates with the trophy together with Gabriel Batistuta (L), Marcos Cafu (up) and Jonathan Zebina at the end of the Italian Supercup match against Fiorentina at Olympic Stadium in Rome August 19, 2001. Roma won the match 3
11.07.2017.
u 11:06

Teško hodam, za nogomet sam dao više nego što sam trebao dati. Dao sam više nego li je moje tijelo moglo podnijeti i sada plaćam cijenu. Ne mogu hodati, izjavio je Batistuta

Gabriel Batistuta ima ozbiljnih zdravstvenih problema. Nekada sjajni Fiorentinin napadač i član argentinske nogometne reprezentacije, 48-godišnji Gabriel otkrio je za službenu Fifinu stranicu kako jedva hoda, a kao glavni razlog za to naveo je svoju nogometnu karijeru.

– Teško hodam, za nogomet sam dao više nego što sam trebao dati. Dao sam više nego li je moje tijelo moglo podnijeti i sada plaćam cijenu. Ne mogu hodati – izjavio je Batistuta, najbolji strijelac Italije, dvaput Copa Americe, a postao je i rekorder u katarskoj ligi.

Gabriel Batistuta 2014. otkrio je kako je tražio liječnike da mu amputiraju noge jer je trpio jake bolove. Argentinac je operiran, a stanje mu se popravilo. No sve je kratko trajalo.

– Volim nogomet i sve što prati tu lijepu igru. U mlađim danima nisam bio takav, ali nogomet je postao moja strast, moj život. Nažalost, to je ostavilo traga na mom zdravlju – istaknula je argentinska legenda.

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
11:24 11.07.2017.

Ovo je izjavil pred leto dan, a onda je pred koji mjesec na nekoj revijalnoj tekmi zabil 2-3 gola rekavši kak se osjeća dobro !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije