Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz kluba

Kalinić poručio: Hvala Fiorentini, ali ja želim otići u Milan!

Nikola Kalinić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
04.07.2017.
u 20:19

"Hvala Fiorentini na dvije lijepe godine. Znam da me Milan želi i to je velika prilika. Želim napraviti korak dalje u karijeri"

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Kalinić poručio je kako karijeru želi nastaviti u Milanu premda je Fiorentina odbila ponudu "Rossonera".

"Hvala Fiorentini na dvije lijepe godine. Znam da me Milan želi i to je velika prilika. Želim napraviti korak dalje u karijeri," poručio je 29-godišnji napadač koji je prošle sezone u 42 nastupa zabio 20 golova i dodao četiri asistencije.

Kalinić je stigao u Fiorentinu 2015. iz Dnjipra za 5,5 milijuna eura, a s 'Violama' ima ugovor do 2019. godine.

Vodstvo kluba je potvrdilo kako je iz Milana stigla službena ponuda, ali i da nemaju namjeru prodati hrvatskog napadača.

"Milan je poslao službenu ponudu za Kalinića, ali smo je odbili. Nismo je željeli niti razmatrati. Što se nas tiče Kalinić nije na prodaju," kazao je tehnički direktor Fiorentine Corvino dodavši kako klub žele napustiti još dva igrača - mladi napadač Federico Bernardeschi, te španjolski veznjak Borja Valero.

U siječnju ove godine interes za Kalinićeve usluge pokazao je kineski Tianjin Quanjiana. Kinezi su Fiorentini nudili čak 50 milijuna eura odštete, a Kaliniću oko deset milijuna eura po sezoni. Odlaskom u Kinu mogao je zaraditi za "tri života", ali se odlučio na ostanak u Serie A.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije