Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još uvijek u komi

Ajaxov igrač mogao bi imati oštećenje mozga, a prošao je liječnički pregled

Abdelhak Nouri
Foto: Reuters/Pixsell
1/17
10.07.2017.
u 17:41

Nesretni Ajaxov igrač još uvijek nije pri svijesti, a navodno su ga liječnici stavili u induciranu komu

Tijekom prijateljske utakmice Ajax - Werder igranoj prošlog vikenda igrač kopljanika Abdelhak Nouri srušio se na terenu. Prvi su mu priskočili liječnici koji su bili uz teren, a kasnije je po nesretnog Ajaxovog igrača stigao helikopter, te ga prevezao u bolnicu.

Abdelhak Nouri još uvijek nije pri svijesti, a liječnici su ga stavili u induciranu komu. Iako se još čekaju rezultati neuroloških testova, sumnja se kako bi igrač mogao imati oštećenje mozga. 

 

Ajaxov trener je izjavio kako je prije dva tjedna Nouri prošao liječnički pregled. 

- Rezultati su pokazali da je sto posto spreman za novu sezonu - rekao je Keizer i dodao: 

- Još uvijek sam u šoku. U nedjelju sam vozio bicikl kako bih skrenuo misli od toga. Sve ohrabrujemo da pričaju o tom događaju. U momčadi su dečki koji s njim treniraju već 12 godina. Igračima, a i meni nije lako.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije