Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda Kutije:

'Zidane mi je rekao da Ronaldo neće uspjeti u Realu jer gleda samo na sebe'

Antonio Franja
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/4
06.06.2017.
u 13:12

- Zizou mi je rekao kako misli da je Ronaldo doista rijedak individualac, a po njegovom iskustvu takvi ne prolaze u Madridu, kaže Franja.

Antonio Franja, legendarni nogometaš koji je sa Zagrebom bio prvak Hrvatske te višestruki osvajač malonogometnog turnira Kutija šibica, oprašta se od futsala i svog kluba Futsal Dinama.

- Na žalost, sezonu ne bih baš ocijenio uspješnom. Svoj cilj, koji je bio prvo mjesto i osvajanje naslova prvaka, nismo ostvarili i s time se svi iz momčadi trebamo suočiti. Nedostajalo nam je samopouzdanja u ogledima s najboljim momčadima - kazao je Franja te najavio turnir 'Trofej Dinamo' koji kreće ovog vikenda.

Igrati će se kroz pet turnira (Keglić, Dubrava, Jarun, Westgate, Dugave), velika završnica bit će na Šalati gdje će sudjelovati osam najboljih momčadi. Nagradni fond je veći od 100.000 kuna, a Franja je jedan od pet ambasadora ovog velikog projekta.

- Od Trofeja Dinamo očekujem veliku priču. Nadam se da će na Kegliću biti veliki odaziv kvatrovskih ekipa jer upravo ovakvi projekti trebaju Zagrebu i futsalu. Volio bih da trofej Dinamo postane stabilan projekt s dugom tradicijom jer bi bio sjajan produžetak sezone za sve one koji su željni dobrog futsala.

Franja se na oproštaju prisjetio i jedne zanimljive izjave Zinedinea Zidanea kojeg je upoznao na humanitarnoj utakmici u Kanadi.

- Sjećanja na igranje sa Zidaneom mi nikad neće izblijediti. Kad se nekom diviš cijelu svoju karijeru, a onda dobiješ priliku zaigrati s njim na istom terenu pa te još on i pohvali, osjećaj je fenomenalan. Večer nakon humanitarne utakmice, Zizou mi je rekao kako misli da Cristiano Ronaldo neće biti uspješan u Real Madridu jer je doista rijedak individualac i gleda isključivo na sebe, a po njegovom iskustvu takvi ne prolaze u Madridu. Danas, dosta godina kasnije, vjerujem da je itekako promijenio mišljenje, ako ne prije onda u zadnjih godinu i pol - zaključio je Toni.

Komentara 2

2F
2fast4u
13:58 06.06.2017.

ma daaa, ti si Zidaneu na speed dialu i čim je došao u Real te nazvao i požalio ti se, a inače ste skupa igrali u Juveu i Realu....

Avatar bujica
bujica
14:20 06.06.2017.

Zizu,pozdravi sestru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije