Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka ih Nacional

Split Tommy deklasirao Dinamo i plasirao se u finale

Split Tommy
Foto: Split Tommy
01.06.2017.
u 13:13

Tako ćemo treću godinu zaredom gledati finale Nacional - Split Tommy, a klub s Gripa nada se da će mu treća biti sreća.

Split Tommy u odlučujućoj utakmici polufinala prvenstva Hrvatske pobijedio je Futsal Dinamo s 3:0 i plasirao se u finale. Pred 800 gledatelja na Gripama domaćin je odigrao odličnu utakmicu i sasvim zasluženo prošao dalje.

Gosti su u Split stigli bez jednog od svojih najboljih igrača Davora Kanjuha, kojem je preminuo otac pa su dinamovci igrali s crnom trakom oko ruke. Bez njega nisu bili previše opasni, utakmicu završili bez puno pravih prilika.

Split je, pak, odigrao onako kako zna i već u 6. minuti poveo je preko Ćorluke. U 17. je povisio Jesus Rodriguez, da bi konačni rezultat u 31. minuti postavio Babić.

Tako ćemo treću godinu zaredom gledati finale Nacional - Split Tommy, a klub s Gripa nada se da će mu treća biti sreća. Što se Dinama tiče, on ponovno sezonu završava na trećem mjestu, a sada se okreće projektu "Trofej Dinamo", u kojem će se tražiti najbolji malonogometaši Zagreba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije