Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na internetu

Pogledajte kako je Ronaldov sin driblingom prevario Modrićevog sina i dobio ovacije

Sin Cristiana Ronalda
Foto: Screenshot
05.06.2017.
u 15:03

Mlađi Cristiano odličnim driblingom iz igre je izbacio Modrićeva i Marcelova sina te postigao pogodak.

Nogometaši Reala u subotu navečer pobijedili su Juventus s 4:1 i osvojili 12. naslov europskog prvaka. Kraljevski klub tako je obranio prošlogodišnji naslov, a u Madridu su imali veliki doček.

Deseci tisuća razdraganih navijača dočekali su svoje ljubimce i odali im priznanje.

- Svaka od tri osvojene Lige prvaka je slatka, svaka titula je bila posebna, ova je pak specijalna jer ulazimo u povijest Lige prvaka kao prva ekipa koja je uspjela obraniti naslov - rekao je Modrić nakon velikog uspjeha.

Na ulicama Madrida vladala je prava ludnica, a već tradicionalno proslava se održala na trgu Cibeles, gdje navijači Reala proslavljaju naslove, a potom i na stadionu Santiago Bernabeu.

Sin Cristiana Ronalda
1/1

Na stadionu su igrači na travnjak poveli i svoju djecu, koja su im 'ukrala show'. A glavnu riječ, naravno, vodio je sin Cristiana Ronalda. On je na terenu pokazao da jabuka ne pada daleko od stabla pa je izveo potez koji je izmamio pljesak s tribina, a odmah je postao hit na društvenim mrežama.

Mlađi Cristiano odličnim driblingom iz igre je izbacio Modrićeva i Marcelova sina te postigao pogodak. 

 

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
16:53 05.06.2017.

Ništa spektakularno. Viđao sam i bolje. Ovo će samo postati razmažena derišta bogatih očeva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije