Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČKI SDP:

'Kolindin event-manager i sponzor HDZ-a Zdravko Mamić ne može raditi što hoće'

Zdravko Mamić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/7
06.03.2018.
u 11:40

- Močvara je još uvijek duboka, pola čelnika Hrvatskoga nogometnog saveza je pod istragom, a i posljednji nalaz sportske inspekcije svjedoči o mogućoj nelegalnosti prosinačke skupštine HNS-a - rekao je Jovanović

Iz riječkog SDP-a oštro su odgovorili na izjave Zdravka Mamića koji rekao da glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan protiv njega vodi privatni rat.

- Neka Mamić pusti sudove da rade, a mi mu poručujemo da kao sponzor HDZ-a i kao predsjedničin, odnosno Kolindin event-manager, ne može u ovoj državi raditi što hoće - rekao je jučer saborski zastupnik SDP-a Saša Đujić, prenosi Novi list.

Svoj je komentar iznio i nekadašnji ministar sporta Željko Jovanović.

- Depolitizacija, dehadezeizacija i Opatijska inicijativa temelji su na kojima treba graditi nadstranački konsenzus za spas hrvatskoga sporta. Stoga ćemo od predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića zatražiti održavanje tematske sjednice o budućnosti hrvatskoga sporta. Močvara je još uvijek duboka, pola čelnika Hrvatskoga nogometnog saveza je pod istragom, a i posljednji nalaz sportske inspekcije svjedoči o mogućoj nelegalnosti prosinačke skupštine HNS-a. Mamićeve prijetnje Dinku Cvitanu nacionalni nogometni savez nije osudio jer su tamo uglavnom ljudi protiv kojih se i samih vode istrage, u sudnicama su nam najpoznatiji nogometaši, pa ljudima poput Mamića jednostavno moramo reći dosta - rekao je Jovanović.

Komentara 27

GE
genex
12:17 06.03.2018.

željko, odi bre i diži tegove.ne damo mamića i ne damo modrića.ne damo hns i ne damo hrvatsku repku.i da, držati će i dalje ruku na srcu dok svira himna.a ti, i tvoji drugari ćete odgovarati za svastiku.pronaći ćemo vas.

HR
Hrvatska
12:00 06.03.2018.

Jeli se Obrsnel javio haha? Zdravko Mamic je legenda.

SE
senior
13:18 06.03.2018.

Ovi iz SDP-a a pogotovo iz Rijeke i Splita su totalno uništili SDP. Onog trena kada se ministar Jovanović uz bulumentu drugih ministara hajdukovaca iz Splita okomio na Dinamo i Mamića počeo je slobodni pad i propast Milanovićeve vlade i i SDP-a kojem se kraj ni ne nazire. I Bernardić je u tome imao prste. Grobari SDFP-a još ne niruju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije