Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
78 16°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • jomarkic:

  Cvitan je Milanovićev kadar, postavljen je za šefa DORH da štiti mutne radnje Milanovića i ostale njemu bliske ekipe. DORH ne dira ids-ovce po Istri o čijem kriminalu Damir Kajin svaki dan piše. Kod ids-ovca Veljka Ostojića DORH ne vidi ... prikaži još! ništa sporno u kupoprodaji atraktivnog zemljišta u Balama, a u čiju su kupnju, urbanizaciju i prodaju uključeni članovi njegove obitelji. Zaradili 20 milijuna kuna i DORH veli nema optužnice. DORH odbacuje prijavu protiv Lalovca, odbacije tajnu snimku protiv Lalovca, a u slučaju Tomašević reagira ekspresno. U DORH dolazi svjedok pokajnik Hrgarek, objašnjava kako je za Milanovića i njegovog prijatelja Igora Kneževića izvlačio novac iz SDP-a, DORH sve to ignorira. U DORH dolazi svjedok pokajnik Zlatko Zdunić, objašnjava kakve kriminalne radnje je radio za SDP-ovog tajkuna Želimira Kodrića i Krešu Beljaka, DORH ga ignorira. Poreznica Ana Mirčeta je smjenjena i DORH ju ignorirao zbog otkrića da je tvrtka u vlasništvu kuma Kreše Milanovića poslovala s jednom od fiktivnih tvrtki koje su sudjelovale u lancu kružnih prijevara fiktivnom trgovinom zlato. Zaštitio je medijskog tajkuna Pavića koji je nabio milijardu kn duga i opeljušio Kamensko. Mogao bi još stotine SDP afera nabrajati koje su DORH-ovci zataškavali, taj Cvitan kao i mnogi u DORH trebaju biti predmeti istraga jer su selektivni i svjetonazorski jasno obojeni, zloupotrebljavaju ovlast te služe Milanoviću i negovim interesima, dok je Cvitan u DORH-u Milanović je i dalje vlast.

 • jomarkic:

  Mamića mrze tri profila ljudi. Prvi su navijači Hajduka koje na mržnju potiče udruga naš Hajduk te im je Mamić kriv jer nisu prvaci.To je jedna zasljepljena mržnja iz ljubavi prema Hajduku. Drugi profil su BBB navijači i bivši nogometni ... prikaži još! igrači koji Mamića smatraju jugoslavenom, narkomanom, truju ostale mlađe generacije navijača tom propagandom, žele oni voditi Dinamo i participirati u zaradi, misle da mogu kao i Mamić raditi milijunske transfere igrača, a treći profil koji mrzi Mamića su jugo-ljevičarski političari i njima svjetonazorski bliski mediji koji Mamića smatraju nacionalistiom, mrze ga zbog njegovih korijena, percepcije bliskosti s tzv. desnicom, preziru ga iz osobnih razloga i ti mrzitelji Mamića su najpodliji jer imaju ključne institucije u svojim rukama. Ti jugo-ljevičarski političari i njihovi mediji prve dvije skupine mrzitelja smatraju korisnim idiotima koje iskorištavaju u rušenju Mamića te preko medija i represivnog aparat stvaraju histeriju oko Mamića, instrumentaliziraju javno mijenje protiv Mamića te tako pripremaju podlogu za njegovo uništavanje prije svega ubojstvom jer sudskom presudom ga ne mogu uništiti, jer su zakoni, pravo i pravda na strani Mamića. Mamić iznosi argumente, rastura argumentima nebulozne konstrukcije DORH-a, ima podršku pravnih stručnjaka koji su angažirani na sudu u Strasbourgu i najvišim pravnim instancama, jednostavno mu DORH ne može ništa, ali zato mogu korisni idoti i imaju blagoslov za šaku u potiljak, pucanj iz zasjede itd.

 • Avatar navijač
  navijač:

  Mnogi misle da on svašta lupa, ali nikad se ne zna, vrijeme će pokazati svoje . Ono što je sigurno to je ono za Cvitana , očito je da predmete skriva i izvlači iz ladice kako mu kad netko naredi. ... prikaži još!i. Samo glupan može misliti da policija nije bila u stanju otkriti tko je napravio svastiku na stadionu.

Još iz rubrike Sport

ČETIRI ZARAŽENA

Ponovno odgađanje Lokosa zbog korone. Ovog tjedna Hajduk ostaje bez utakmice

Jackson Martinez presentation
SPOJ NESPOJIVOG

Zarađivao je milijune, tražilo ga je pola svijeta, a danas se bavi nečim što će vas iznenaditi!

Renee Gracie
Ostavila se sporta

Otkrila je koliko zarađuje od pornića, iznosi su toliko 'bolesni' da će vam se zavrtjeti