Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVIO SE

Zdravko Mamić oglasio se povodom Božića. Evo kakvu poruku je poslao na društvenim mrežama

Mostar: Konferencija za medije Zdravka Mamića u hotelu Mepas
Denis Kapetanovic/PIXSELL
24.12.2023.
u 22:52

Uoči blagdana, bivši gazda hrvatskog prvaka Dinama redovito se oglasi na društvenim mrežama i uputi čestitke svojim pratiteljima.

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić i dalje se nalazi u Međugorju, njegovoj sigurnoj bazi te nema nikakvu namjeru da se vrati u Hrvatsku. Uoči blagdana, bivši gazda hrvatskog prvaka Dinama redovito se oglasi na društvenim mrežama i uputi čestitke svojim pratiteljima. 

GALERIJA Mamić: Od mene su iskamatarili stotine tisuća eura, to su lažljivci

Mostar: Konferencija za medije Zdravka Mamića u hotelu Mepas
1/5

- Vaš Zdravko vam svima od srca želi sretan i blagoslovljen Božić! Jedni drugima ste najbolji dar i zato želim da ovog Božića razveselite vama drage osobe minutama bez interneta, sa puno šala, razgovora, zagrljaja, osmijeha i ljubavi uživo! Volim vas sve! - napisao je na Facebooku Mamić. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, na posljednjoj skupštini Dinama je odlučeno kako će se poništiti odluka kluba iz 2018. godine kako Mamić nije oštetio Dinamo. Dinamo od Zdravka Mamića traži 7.311.316 eura, od njegovog brata Zorana 251.477 eura, a od Zdravkova sina Marija 11.437.082 eura. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar ZLO
ZLO
00:59 25.12.2023.

Volimo i mi tebe Zdravkec ... Vrati se molim te.

DU
Deleted user
03:04 25.12.2023.

Hvala Zdravko, care! Ti si čovjek, a ne tvoja žena.

TR
tratincica68
01:27 25.12.2023.

Ako ste sto pokrali u hr dodite u bosnu ovdje vam ne mogu nista..trosit ce te pokradeno i zivit ko u bajci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije