Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MA TKO SI TI?'

Ovako je Zdravko Mamić govorio o novom treneru Dinama

Zdravko Mamić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
12.03.2018.
u 10:32

– Ma tko si ti, Nikola Jurčeviću? Reci mi s kojim pokrićem razgovaraš tako s nama?

Nikola Jurčević danas je preuzeo mjesto glavnog trenera Dinama. Hrvatski stručnjak, 51-godišnjak,posljednjih je 12 godina bio pomoćnik Slavenu Biliću, prvo u reprezentaciji pa u Lokomotivu, Bešiktašu te West Hamu, a 2004. bio je trener modrih.

Osim toga, Jurčević je i 2010. bio u kombinacijama za preuzimanje klupe Dinama koji je tražio zamjenu za Krunu Jurčića. Savjetnik Dinama Zdravko Mamić na jednoj od svojih maratonskih konferencija za medije potvrdio je tada da se s bratom Zoranom sastao s Jurčevićem. No, nije dobro prošlo jer je, prema tvrdnjama Mamića, Jurčević unaprijed tražio novac.

– Taj isti Jurčević napiše mom bratu poruku: "Sramite se, znao sam da ste takvi." A sad kažem da je tražio novac unaprijed – rekao je tada Mamić i dodao: – Ma tko si ti, Nikola Jurčeviću? Reci mi s kojim pokrićem razgovaraš tako s nama?

Jurčević je već imao kratku avanturu na klupi Dinama. Bilo je to 2004., ali je morao otići nakon drugog mjesta u prvenstvu i osvojenog Kupa. Mamić očito nije imao visoko mišljenje o Jurčevićevim sposobnostima.

– Dinamo ti je dao priliku da nakon što si šest mjeseci trenirao Zagreb postaneš naš trener. Jedini si trener koji za vladavine ove uprave nisi osvojio prvo mjesto s Dinamom. Otišao si u Slaven Belupo, smijenjen si nakon dva mjeseca. Otišao si u Red Bull Salzburg, smijenjen si nakon mjesec i pol dana. Lobističkom snagom Zdravka Mamića i danas si u Hrvatskom nogometnom savezu i hrvatskoj reprezentaciji – rekao je Mamić na navedenoj konferenciji za medije.

U međuvremenu se u Dinamu mnogo toga promijenilo, Mamić je danas savjetnik kluba, a Jurčević je bio bez posla otkako je Bilić dobio otkaz u West Hamu. 

Komentara 12

CR
crocro
13:21 12.03.2018.

Jeli tko pokušao zvati Matjaža Keka? Ako ne, zašto nije?

Avatar comandante
comandante
11:21 12.03.2018.

zar Mamić ima lobističku snagu u HNS-u??:)

DU
Deleted user
11:46 12.03.2018.

Jedina stvar koja Mamiću ne ide na ruku je što su komšije po pitanju fudbala u katastrofalnoim stanju inače bi znao on koga dovest za trenera dinama !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije