Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA VAS ČUJEMO

Tko bi trebao biti novi trener Dinama? Ovo su kandidati

Trener Dinama
Foto: Pixsell
1/6
11.03.2018.
u 09:25

Ispražnjena Dinamova klupa uvijek je mamac za domaće trenere, a kao prvi favorit spominje se Nikola Jurčević.

Dinamo je jučer ostao bez trenera nakon prvog poraza od Lokomotive (1:4) u povijesti. Mario Cvitanović nakon susreta podnio ostavku i poručio da odlazi:

- Čast i obraz su na prvom mjestu. Svoju čast i svoj obraz neću dati apsolutno ni za što. I moja moralna obaveza i moja odluka je definitivna, a to je da moram odstupiti! Zbog čega? Zbog toga da Dinamo osvoji prvenstvo, da osvoji i Kup, da se igrači probaju resetirati, emocionalno napuniti, pokrenuti nešto da se ponovno vratimo na pobjednički put i da budemo prvaci - rekao je Cvitanović.

Ispražnjena Dinamova klupa uvijek je mamac za domaće trenere, a kao prvi favorit spominje se Nikola Jurčević. Osim njega, spominju se i trener Dinamove B momčadi Igor Jovičević te trener Lokomotive Goran Tomić koji je smijenio Cvitanovića.

Slobodan je bivši izbornik Ante Čačić, a trenutno su bez posla Slaven Bilić, Ivan Jurić, Igor Tudor i Ćiro Blažević, no teško da netko od njih preuzme modre.

Komentara 31

PA
Paket
09:55 11.03.2018.

Ne vidim Jurčića u ponudi...

Avatar southman
southman
09:53 11.03.2018.

Samo serviser dolazi u obzir ! Čovjek se dokazao u repki kao nitko prije njega.

DU
Deleted user
10:04 11.03.2018.

Samoooo Krunoooooooooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije