Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istekao mu ugovor

Žarko Marković više nije igrač PPD Zagreba

12.12.2017.
u 00:22

U srijedu u Varaždinu tražimo pobjedu protiv Tatrana za ostanak pri vrhu tablice - kaže Zlatko Saračević, trener “plinara”

Rukometaši PPD Zagreba ostali su bez Žarka Markovića kojem je istekao tromjesečni ugovor. Bila je ideja da Marković odradi još dvije utakmice SEHA Gazprom lige, protiv Tatrana (srijeda) i Vojvodine (subota), ali je procijenio da više nema motiva što se vidjelo po utakmici protiv Nexea kada je postigao samo jedan pogodak uz četiri promašaja.

– U srijedu u Varaždinu tražimo pobjedu protiv Tatrana za ostanak pri vrhu tablice. Jedva čekam nadmudrivanje s mojim prijateljem Slavkom Golužom koji je trener Tatrana – rekao je Zlatko Saračević, trener “plinara” .

1/16

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije