Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC

Zabrinuo Miočićeve navijače: 'Stipe ima problema, možda se više neće boriti'

Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/6
26.02.2020.
u 08:05

Američki borac hrvatskih korijena još nije dogovorio sljedeću borbu i mnogi su zbog toga zabrinuti. Miočić ima problema s ozljedom oka koju je zadobio u borbi s Cormierom

Najbolji svjetski MMA borac Stipe Miočić (37) posljednji se put borio u kolovozu kada je pobijedio Daniela Cormiera i vratio naslov teškaškog UFC prvaka.

Američki borac hrvatskih korijena još nije dogovorio sljedeću borbu i mnogi su zbog toga zabrinuti. Miočić ima problema s ozljedom oka koju je zadobio u borbi s Cormierom.

Stipe Miočić
1/6

Legendarni komentator UFC-a Joe Rogan u svom je podcastu zabrinuo Stipine navijače.

- Miočić trenutačno ima mnogo problema - rekao je Joe Rogan i dodao:

- Možda se više neće boriti. Ne želim pričati o njegovoj ozljedi, ne priča ni Stipe, ali da može, već bi se borio. UFC bi već dogovorio uzvrat protiv Cormiera.

Govorilo se i o mogućem prelasku Jona Jonesa u tešku kategoriju. Joe Rogan smatra kako bi prvaku u poluteškoj kategoriji Stipe bio veliki izazov.

- To bih baš volio vidjeti. Vjerojatno bi se mnogo više spremao za borbu protiv Miočića ili Ngannoua nego što se sprema za borbe u svojoj kategoriji - istaknuo je komentator UFC-a.

I Jon Jones je nedavno izjavio kako bi volio odmjeriti snagu sa Stipom Miočićem.

- Želim se boriti i uvjeren sam da mogu pobijediti Miočića. Gledajući njegove borbe protiv Cormiera, shvatio sam da sam ja taj. Razlika u brzini, borilačka inteligencija, raznovrsnost, samouvjerenost, sve je na mojoj strani - rekao je Jon Jones i zaključio:

- Ne želim nikakvu drugu borbu u teškoj kategoriji, ne trebam se zagrijavati za Stipu. Spreman sam i snažan.

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

 

Ključne riječi

Komentara 1

IL
ilijan
09:14 26.02.2020.

Čistokrvni Hrvat sa američkom putovnicom, jng. ako imaš arapsku putovnicu ne mora značiti da si arap. Tako ni Stipe nije Amerikanac nego je Hrvat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije