Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon

Čilić i Federer prvi na središnjem terenu, Pavić ispao u parovima

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.07.2016.
u 16:36

Zbog pomičnog krova nad središnjim terenom, satnicu odigravanja njihova dvoboja ne može pokvariti ni kiša

Marin Čilić i Roger Federer u srijedu će u 14 sati po hrvatskom vremenu izaći na središnji teren All England Cluba kako bi odigrali četvrtfinalni meč trećeg Grand Slam turnira sezone na wimbledonskoj travi.

Zbog pomičnog krova nad središnjim terenom, satnicu odigravanja njihova dvoboja ne može pokvariti ni kiša koja je ove godine dosta poremetila turnirski raspored pa su organizatori bili prisiljeni po četvrti put u 129-godišnjoj povijesti aktivirati i središnju, inače slobodnu nedjelju. Nakon Čilića i Federera na središnji će teren Britanac Andy Murray i Francuz Jo-Wildried Tsonga.

Na terenu 1 je za 14 sati predviđen početak dvoboja Amerikanca Sama Querreyja i Kanađanina Miloša Raonića, dok će nakon njih igrati Čeh Tomaš Berdych i Francuz Lucas Pouille. 

A hrvatski tenisač Mate Pavić sa svojim partnerom Novozelanđaninom Michaelom Venusom nije se uspio plasirati u četvrtfinale muških parova, bolji od njih su u 3. kolu bili treći nositelji Britanac Jamie Murray i Brazilac Bruno Soares s konačnih 6-3, 7-6 (3), 4-6, 4-6, 16-14.

Dvoboj Pavića i Venusa protiv Murraya i Soaresa prekinut je zbog mraka u ponedjeljak kod rezultata 13-13 u petom setu, a nastavak u utorak trajao je samo 10-ak minuta. Britanac i Brazilac uspjeli su napraviti "break" u četvrtom gemu i tako riješiti susret u svoju korist.

Pavić i Venus su zajedno osvojili pet ATP naslova, od kojih četiri ove godine, no na "grand slam" turnirima dosada nisu ostvarili zapaženiji rezultat. Najveći dosadašnji uspjeh im je ulazak u 3. kolo Wimbledona prošle i ove godine.

Komentara 1

DU
Deleted user
18:07 05.07.2016.

Kako GOD završi Cilić je odigrao bolje od Noleta ovaj turnir. Kapu dole!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije