Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'UŽASNA VEČER'

Wenger: Ovo bilo vrlo, vrlo razočaravajuće

Arsenal - Monaco
Reuters
25.02.2015.
u 23:29

- Nismo iskoristili prilike, a u obrani nismo bili na razini. Sretno smo smanjili na 2:1, ali onda nismo smjeli primiti pogodak. Nismo dobro otvorili utakmicu i to nam se osvetilo - rekao je trener Arsenala Wegner

Arsenal se doveo u jako tešku situaciju nakon što je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka kod kuće poražen od Monaca s 3:1. Svjestan je toga i Arsene Wenger.

- Nismo iskoristili prilike, a u obrani nismo bili na razini. Sretno smo smanjili na 2:1, ali onda nismo smjeli primiti pogodak. Nismo dobro otvorili utakmicu i to nam se osvetilo - rekao je trener Arsenala Wegner i dodao:

- Imali smo više loptu u posjedu. No, žurili smo i osvetilo nam se. Ne smijemo to dopustiti. Primili smo treći gol i zbog toga će nam u uzvratu biti izuzetno teško.  Naše šanse su sada puno manje, no bez obzira kakve bile dat ćemo sve od sebe da ih iskoristimo i prođemo dalje.

- Ovo je užasna večer, ali moramo čestiti Monacu jer se dobro branio i iskoristio naše pogreške. Ovo je vrlo, vrlo razočaravajuće, ali se to događa kada momčad nije na razini.

Prvi gol na utakmici zabio je Geoffrey Kondogbia.

 - Nismo iznenađeni, znali smo što možemo napraviti. Znali smo da moramo biti na 200 posto da imamo šanse. Dobro smo se spremili i znali da možemo iznenaditi ako stvorimo nekoliko prilika. Iskreno, nismo očekivali da ćemo slaviti s dva pogotka razlike.

U strijelce se upisao i iskusni Dimitar Berbatov.

- Iskreno, zaslužili smo pobjedu. Iskoristili smo sve prilike i ovo je velika pobjeda. No, još ništa nije gotovo jer nas čeka uzvrat, a Arsenal je sjajna momčad. Ne vjerujem da nas je Arsenal podcijenio, ali ako jest to je njihova stvar - rekao je Berbatov.

>> Monaco i Subašić šokirali Arsenal u Londonu

Komentara 1

HA
hammer
07:13 26.02.2015.

Arsenal već godinama igra kriminalno loše i to se vidi u engleskoj a još više u ligi prvaka, jedan od većih problema je da su podcijenili Monaco i to se vidjelo od početka tekme.Oni su kao naš Božo Sušec koji je sa dosta ironije u prijenosu na Arena Sportu istaknuo kako za Monaco govore da je "ružno pače" LP-a !To samo potvrđuje da su naši nogometni stručnjaci još uvijek pomalo ograničeni, naime u trenutku svaki klub koji ostane u krugu 16 LP-a može razvaliti bilo koji drugi klub i to je činjenica ! Sva čast igračima Monaca koji su odigrali vrhunsku utakmicu!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije