Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima podršku

Vušković se oglasio usred doping-afere: Borit ću se do kraja, nadam se da se vidimo na terenu

Nastavlja se su?enje u slu?aju dopinga profesionalnom nogometašu HSV-a Vuškovi?u
Foto: Frank Rumpenhorst/DPA
1/3
09.03.2023.
u 13:54

Mario Vušković zahvalio se suigračima na podršci dok čeka novi termin suđenja, 17. ožujka

Nekadašnji mladi reprezentativac Mario Vušković (21) još uvijek proživljava dramu oko svoje navodne doping-afere gdje je bio pozitivan na EPO, zbog toga je i pod suspenzijom u HSV-u.

I dok je daleko od nogometa i pokušava dokazati svoju nevinost, slučaj još nije zaključen. Nastavak saslušanja trebao je biti danas, no obrana je dostavila nekoliko novih vještačenja zbog čega je sudac odredio novi termin 17. ožujka. 

Jedan od dokaza koji su odvjetnici priložili je i poligrafski test koji je Vušković napravio u Engleskoj, a u kojem stoji kako je vjerojatnost da je mladi nogometaš svjesno uzeo doping manja od 1 posto.

Predsjednik suda je kontaktirao doktora Jeana Francoisa Naudu, kanadskog specijalista za EPO, da napravi još jedno izvješće, ali i uzme C uzorak.

Bilo kako bilo Mario se brani, u svemu ga podržava i njegov klub HSV.  

Podsjetimo, proteklog vikenda gledao je utakmicu HSV – a i  Nürnberga u kome su njegovi suigrači slavili 3:0, a Jean - Luc Dompe posvetio mu je i postignuti pogodak. 

Foto: Instagram

Podrška mu puno znači pa se svima zahvalio kratkom porukom:
- Ovom prilikom bih se htio zahvaliti svojim suigračima, klubu, nevjerojatnim navijačima i svima koji su mi pružili podršku i bili uz mene u ovim teškim trenucima. Za svoju ću se nevinost boriti do samog kraja. Nadam se da se uskoro vidimo na terenu - poručio je Vušković.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije