Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA GESTA

VIDEO Nogometaš HSV-a zabio golčinu, a onda napravio prekrasan potez u znak podrške Vuškoviću

Sport klub screenshot
04.03.2023.
u 14:26

Hrvatski nogometaš trenutno je u teškoj situaciji jer mu ovisi nastavak karijere

Nogometaš njemačkog drugoligaša HSV-a, Jean-Luc Dompe,  postigao je prekrasan gol iz slobodnog udarca u dvoboju HSV-a i Nurnberga. Nakon što je proslavio gol sa suigračima, otrčao je do klupe za pričuvne igrače uzeo dres suigrača Marija Vuškovića i visoko ga podigao u zrak. Bio je to potez kao znak podrške hrvatskom nogometašu koji proživljava teške trenutke u svojoj karijeri zbog optužbi za doping.

U studenome je objavljeno kako je Mario Vušković pao na dopinškom testu. Potom i na analizi B uzorka. Pred Marijem je najteža utakmica karijere, ona za dokazivanje nevinosti od čega ne odustaje. Prošao je i detektor laži, mada to kao dokaz sud Njemačkog nogometnog saveza ne priznaje. 

Uz igrača je i njegov HSV, daju mu podršku. U najgorem slučaju igraču prijeti i do četiri godine suspenzije. Iduće ročište u slučaju Vušković zakazano je za 10. ožujka, a prema nekim navodima prijeti mu i zatvor.

Pogodak možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
18:29 04.03.2023.

Nikako se ne mogu sjetiti jesu li i momčadski kolege na sličan način dali potporu Lance Armstrongu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije