Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIO VUŠKOVIĆ

Vatreni proživljava teške trenutke: 'Nevjerojatno koliko pati. Karijera mu je u potpunom rasulu'

Nastavlja se su?enje u slu?aju dopinga profesionalnom nogometašu HSV-a Vuškovi?u
Foto: Frank Rumpenhorst/DPA
1/5
06.03.2023.
u 16:40

21-godišnji branič HSV-a i hrvatske reprezentacije nalazi se u najtežim trenucima profesionalne karijere

Mladi hrvatski reprezentativac Mario Vušković po prvi puta se vratio na stadion HSV-a pogledati svoju momčad u prošlom kolu nakon što je saznao kako je supendiran zbog navodnog korištenja dopinga. Krilni napadač Jean-Luc Dompe zabio je prekrasan gol iz slobodnog udarca u utakmici 23. kola 2. Bundeslige u kojoj je HSV pobijedio Nürnberg 3:0.

Posvetio ga je suspendiranom hrvatskom igraču, koji nije igrao od 15. studenog 2022. godine i pada na doping-kontroli, nakon čega se našao u središtu velikog skandala. Suđenje Vuškoviću se nastavlja 10. ožujka. Prijeti mu suspenzija u trajanju od četiri godine, a u pojedinim medjima moglo se pročitati kako mu prijeti i zatvor.

On tvrdi da je nevin, prošao je i detektor laži, no to sud Njemačkog nogometnog saveza ne priznaje kao dokaz. 

- Tko god poznaje Marija zna da to ne može biti istina. On je jedan od nas - rekao je suigrač je Meffert, dok golman Daniel Heuer Fernandes kaže: 'Mario nam nedostaje, ali znamo da je uz nas.'

Branič HSV-a Sebastian Schonlau kaže kako su 'željeli Mariju posvetiti jedan lijep trenutak'.

- Nevjerojatno je koliko pati. Ne radi se samo o Mariju kao nogometašu, već i kao osobi. Pred njim je velika karijera, koja je sada u rasulu, a on ne zna zašto. Pokušavamo mu pomoći kako god možemo - izjavio je Schonlau.

Njemački dnevnik Kicker napisao je kako su tisuće navijača skandirali ime stopera drugoligaša Hamburga, što je pozdravio i trener Tim Walter

 

Ključne riječi

Komentara 6

RO
ronyday
09:01 07.03.2023.

Zašto nitko ne kontrolira Đokovića za kojeg se pouzdano zna da uzima nedopuštena sredstva ? Zbog toga se i nije htio cijepiti protiv Covida da se ne otkrije dopingiranje..

Avatar Idler
Idler
11:43 07.03.2023.

Ne bi se štel mešat al kaj nalazi veliju...tu su i odgovor ili problem !

Avatar ivica48
ivica48
19:44 07.03.2023.

Uzorak mokrače je dokaz i sad kuka sam je kriv i ni mi ga ža

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije