Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Simeone ga prekrižio

Vrijeme je da se krene: Kalinić napušta Atletico

Nikola Kalinić
Foto: Profimedia
1/3
22.07.2019.
u 23:36

Kalinić je za Atletico potpisao ugovor na tri godine, ali napušta Madrid nakon samo jedne sezone tijekom koje je upisao 24 nastupa i zabio četiri gola

Trener Atletico Madrida Diego Simeone prekrižio je hrvatskog napadača Nikolu Kalinića (31) i ovog ljeta će sigurno napustiti redove 'Los Colchonerosa'.

Simeone je objavio popis igrača koje će voditi na američku turneju, a na njemu nema bivšeg hrvatskog reprezentativca koji je u Atletico stigao prošle godine u transferu vrijednom 15 milijuna eura.

Kalinić je za Atletico potpisao ugovor na tri godine, ali napušta Madrid nakon samo jedne sezone tijekom koje je upisao 24 nastupa i zabio četiri gola.

Prema pisanju španjolskih medija za Kalinića su veliki interes pokazali West Ham i turski velikani Fenerbahče i Galatasaray. Atletico će tijekom priprema igrati proti Real Madrida, Juventusa, Guadalajare, All-star ekipe MLS-a i Atletico San Luisa.

Komentara 8

DU
dugonja66
17:27 23.07.2019.

tovar uvjek ostaje tivar a on nikad nije bio centarfor niti nebude

TR
Trnjan
16:17 23.07.2019.

Neka ide u Kinu za drugo ni nije

ZA
zagi101
08:31 23.07.2019.

propali centarfor a da proba u hajduku možda bi tam bil glavna faca a ne grijal klupu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije