Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko leži, ne bježi

Video: I Modrić u čudu gledao kako mu 'dijete' po podu slaže prijatelje

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
22.07.2019.
u 21:17

Sjajni 18-godišnji Japanac kao od šale je nanizao Nacha, Hazarda i Carvajala

Takefusa Kubo (18) debitirao je u nedjelju u dresu madridskog Reala. Zaigrao je u drugom poluvremenu protiv minhenskog Bayerna, pa nakon utakmica kazao da mu se ne sviđa to što mu kao klincu već stavljaju toliki medijski teret na leđa.

I nije pritom toliko mislio na europske novinare koliko na japanske, a naravno da su tamošnji ljudi oduševljeni činjenicom što je jedan njihov sunardonjak potpisao za veliki madridski Real.

I doista, ne skidaju mu se s vrata otkako je stigao u klub, ali čini se da će se takav darovit morati na to priviknuti.

Eto, i u ponedjeljak je objavljeno da je na treningu naslagao trojicu suigrača uoči krasnoga pogotka, a ta trojica nesretnika bili su Nacho, Hazard i Carvajal.

Naš Luka Modrić s Kubom je zaigrao u istoj momčadi pa nije imao tih problema (vidjet ćete ga u snimci), a zasigurno je i sam ostao zadivljen mogućnostima mladog Japanca koji je prve prave nogometne korake napravio prije osam godina kada se pridružio čuvenoj Barceloninoj školi, La Masiji.

Pogledajte što je izveo na treningu:

Komentara 3

TK
Ten-kre
23:21 22.07.2019.

Uz sve to još i Japanac. Bravo. Samo naprijed.

DU
Deleted user
09:00 23.07.2019.

Pa su ipak izgubili....

AK
admine konjino jedna glupa ust
18:25 23.07.2019.

Ipak ih je Bayern namazo s 3 komada,Real da je imo Salaha,Ronalda,Messija,i taj Kubo,svi oni nebi bili dosta da pobjede jedan Bayern,jer Bayern je mocna nogometna sila,koja se ne boji ni jednog rivala na svjetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije