Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodan kao ptica

Čekao je na ovo deset godina: Ronaldo doznao vijest koja mu toliko znači

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
22.07.2019.
u 22:16

Optužbe su u ponedjeljak navečer i službeno odbačene, a razlog tome je naprosto nedostatak dokaza, to što nije bilo moguće prikupiti forenzičke dokaze

Cristiano Ronaldo napokon može odahnuti. Ma što god da se dogodilo prije deset godina u jednoj hotelskoj sobi u Las Vegasu, bez obzira je li djevojku uzeo protiv njezine volje ili je priča bila obična podvala, američka vlasti neće ga goniti zbog silovanja!

Optužbe su u ponedjeljak navečer i službeno odbačene, a razlog tome je naprosto nedostatak dokaza, to što nije bilo moguće prikupiti forenzičke dokaze da se u toj sobi odvilo bilo što na njezinu štetu.

Podsjetimo, Kathryn Mayorga prijavila je da je napastvovana 13. lipnja 2009. godine, ali policiji iz nejasnih razloga nije bila od koristi.

Naime, kada su policajci stigli za njom u bolnicu, Mayorga im je odbila reći tko ju je silovao i gdje se to odvilo. Time im je onemogućila da izvrše nužnu istragu na mjestu navodnoga zločina, a putem se 'zagubila' i video snimka koja je trebala poslužiti kao barem nekakav dokaz zločina.

Uslijedila je civilna nagodba preko odvjetnika, a djevojka je sljedećih osam godina šutjela o slučaju. Policiju je kontaktirala ponovno u kolovozu 2018. godine, te je zatražila da se slučaj ponovo otvori.

Iako nije odbijena, te je policija tako i postupila, istražitelji ni uz najbolju volju toliko godina kasnije nisu mogli naći bilo što na temelju čega bi pristisnuli Portugalca, pa je slučaj od danas i službeno zaključen.

Komentara 5

Avatar Based Croat
Based Croat
23:39 22.07.2019.

Obične ucjene. Ovo je prevršilo svaku mjeru. Jedno su silovanja, a drugo lažne optužbe za silovanja i iznuda.

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
07:39 23.07.2019.

Sve drugo bi bilo nelogično iako kad je SAD u pitanju uvijek su mogući i drugačiji ishodi !

LI
lipotan
02:38 23.07.2019.

what is happening in Vegas stays in Vegas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije