Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Vranković: U Panathinaikosu sam proveo četiri najljepše godine

\'26.10.2011., Arena Zagreb, Zagreb - Euroliga, 2. kolo, KK Zagreb CO - Panathinaikos. Stojko Vrankovic primio je priznanje od grckih navijaca Panathinakosa za koji je svojevremeno igrao.  Photo: Gora
Goran Stanzl/PIXSELL
28.10.2011.
u 08:34

– Kad god dođem u Atenu, uvijek sam gost obitelji Janakopoulos, vlasnika kluba – kaže Vranković.

Nakon što je iz ruku navijača Panathinaikosa primio zahvalu, bivši igrač zelenih Stojko Vranković priznao je da mu godi ta pažnja:

– Ovo je treći put da od kluba ili njegovih pristaša dobivam priznanje. Godi mi jer u Ateni sam proveo najljepše četiri godine karijere, od 1992. do 1996., kada su me držali kao kap vode na dlanu. Zato sam se vrlo rado susreo sa svojim prijateljima koji su ostali u klubu kao što su menadžer Manos i njegov pomoćnik Alvertis, domar Andonis i fizioterapeut Akis. Kad god dođem u Atenu, uvijek sam gost obitelji Janakopoulos, vlasnika kluba – kazao je junak prvog od osam Panathinaikosovih naslova europskog prvaka.

Zanimljivo je da Stojko nikad s Panathinaikosom nije bio prvak Grčke, ali jest s Arisom.

– Finale smo gubili od Olympiacosa, jednom je finale prekinut, a drugi put je Dominique Wilkins, pri 2:2, uoči pete utakmice napustio klub. Ni dan-danas nitko ne zna zašto je to učinio – prisjeća se Stojko.

Ljudima iz kluba u Zagrebu se javio i Dino Rađa, također bivši igrač zelenih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije