Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljutiti kapetan

Vori: Nismo mogli pobijediti, suđenje je bilo nenormalno

Igor Vori
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
25.01.2014.
u 09:50

- Odigrali smo vrlo dobru utakmicu, posebno u prvom dijelu kada smo igrali strpljivo

Hrvatski rukometaši bili su jako razočarani nakon sinoćnjeg poraza od Danske. Naš kapetan Igor Vori nije mogao vjerovati da smo izgubili utakmicu, a na pitanje danskih novinara o sucima rekao je:

- Je li to trik pitanje? Ovo je bilo smiješno. Možda nisam objektivan, ali ovo nije bilo normalno suđenje. S takvim sucima nismo mogli pobijediti. Čestitam svojoj momčadi na velikom poslu u nemogućim uvjetima. Pa to je apsolutno nevjerojatno, rekao je ljutiti Vori.

Naš najiskusniji igrač Venio Losert zadovoljan je kako smo odigrali prvo poluvrijeme.

- Odigrali smo vrlo dobru utakmicu, posebno u prvom dijelu kada smo igrali strpljivo. Bilo je to jedno od naših najboljih poluvremena u posljednjih nekoliko godina. Međutim, početkom nastavka nismo dobro reagirali i Danci su preuzeli vodstvo te su do kraja utakmice kontrolirali rezultat, rekao je Losert.

>>Goluža jedva suzdržavao suze pa zagrmio po sucima, Wilbek ga prekinuo

>>Hansen: Suci su nas mogli koštati pobjede i finala

Komentara 3

Avatar poljicanin
poljicanin
12:09 26.01.2014.

Kada vodiš sa +2 i protiv 4 igrača nisi u stanju zabiti gol,smiješno i žalosno je žaliti se na suce.Možda su oni i bili blago naklonjeni Dancima,no naši su prokockali sve sami u prvih pet minuta drugog poluvremena.Da su uu tim trenucima bili malo više koncentrirani i sabrani ,smirili bi atmosferu u dvorani i otvorili put prema pobjedi.Ovo kukanje i jadikanje jednostavno nije dostojno naše reprezentacije niti nas Hrvata!

PS
PLETER S PLIVE
14:20 25.01.2014.

Da je sinoć protivnik Dancima bila reprezentacija Svemira, izgubila bi!!! Onakvo suđenje njemačkih sudaca podsjetilo me nepravdu iz Beograda sa prvenstva u košarci kada su naši košarkaši pokradeni protiv Španjolaca. A tek lopovluci sa nog. terena, tri puta suci pomažu Francuzima, pa namjeran poraz Engleza protiv Ukrajine, da Hrvatska ne ide na SP 2010. u JAR. Što napraviti, kada si malen i siromašan? Možda bi skandal bio najbolje rjršenje... Sinoć je trebalo napustiti teren i njemačkim sucima pokloniti loptu...

L0
luena 01
13:01 25.01.2014.

Zasto se i u drugim sportovima suci ne kaznjavaju kao u nogometu... Ovi njemci nebi tako skoro smjeli ikom suditi a ne nama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije