Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hanžek

Vlašić: Tako bi rado izašla vanka

blanka (1)
pixsell
13.09.2011.
u 23:46

U reprizi finala visa svjetskog prvenstva u Južnoj Koreji, Ruskinja Anna Čičerova još jednom je pobijedila Blanku Vlašić, ovoga puta u Zagrebu. Obje su preskočile dva metra, no Čičerova je preskočila iz prvog, a Blanka iz drugog pokušaja

- Činjenica je da sam dvaput za redom izgubila od nje, ali nisu to porazi koji bole. To mi je samo motiv više da joj dvaput zaredom uzvratim - rekla je Blanka Vlašić nakon ekspresnog natjecanja u visu. Sve je bilo gotovo za sat vremena, a Blanka je ukupno imala tek sedam skokova.

- Ajde moramo požuriti s presicom, znam da bi voljeli gledati Bolta - rekla je Blanka.

Dobro, nije sad Bolt baš toliko važniji.

- Da sam svjetska prvakinja još bi i nešto rekla, ovako ću ovu opasku samo prešutiti - rekla je Blanka.

Sa Čičerovom je ostala sama na visini 1,97 metara. Nakon što su preskočile preko dva metra obje su propustile visinu 2,02 metra.

- To sam, napravila u dogovoru s trenerom. Htjela sam pokušati preskočiti svoj najbolji rezultat sezone. Nije išlo. Za velike visine treba brži zalet, a moja lijeva noga takav napor nije mogla podnijeti. Ahilova tetiva boli, ali glavno da sam živa. Nisam si napravila puno štete i nadam se da će tako proći i moj posljednji nastup u Bruxellesu - rekla je Blanka, dodavši:

- Ja sam jako zadovoljan svojim nastupom u Zagrebu, Preskočila sam preko dva metra i to 160. put u karijeri na 101 natjecanju. Pružila sam dobar otpor Čičerovoj. Dala sam sve od sebe, a za preko 2,04 metra treba malo više force - istaknula je.

Još malo i sezona je gotova.

- Hvala Bogu. Umorila me ova sezona, u psihičkom smislu. Moram iskoristiti ovu priliku i zahvaliti svim na poruka podrške koje sam dobivala uoči svjetskog prvenstva. Ta vibra me je nosila do 2,03 u Daeguu. Dva natjecanja za redom preskočila sam preko dva metra i to mi pomalo miriše na dane kada sam to radila bez problema. Obećajem da ću biti puno boljasljedeće sezone - istaknula je Blanka.

Nakon mitinga brzo je “pobjegla” u Split.

- Ove sezone nisam baš puno izlazila i dobro bi mi došlo malo noćnog provoda, no moram misliti na Bruxelles i dvije noći se želim dobro odmoriti u svom stanu - rekla je Blanka koja je tradicionalno dobila poklone od Studene - novčanik i svjetiljku.

- Ova svjetiljka je baš za neku romantičnu atmosferu - zaključila je Blanka Vlašić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije