Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA KANADU

VIDEO Tko će zabiti za Hrvatsku? Perišić...i Vlahogol!

Navijač Hrvatske
Foto: Screenshot: Youtube
1/3
27.11.2022.
u 00:02

Navijač u kockastom dresu počeo je predstavljati svoju prognozu za sutrašnju utakmicu. Netko mu je prilikom nabrajanja strijelaca dobacio da će zabiti Dušan Vlahović, napadač Srbije.

Hrvatska reprezentacija sutra će igrati svoju drugu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Protivnik je Kanada, s kojom igramo u 17 sati, a jedan navijač vatrenih prognozirao je ishod susreta.

>> VIDEO: Matjaž Kek komentira Srbe: Natamburali su nas, ali su zaboravili jednu stvar. Piksi je strašna osoba

- Očekujemo laganu pobjedu, 3:0 za Hrvatsku i to bi bilo to. Naš prolaz, četiri boda. Zadnja utakmica je za prvo mjesto - započeo je.

Tko će zabiti golove, pitao ga je novinar. 

- Perišić...

- Vlahogol! - dobacio je netko tko je prolazio kraj njega misleći na napadača Srbije Dušana Vlahovića, ali navijač je samo nastavio. 

- ...i napokon Kramarić, dva komada. 'Ajmo! - zaključio je.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije