Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet nasilje

VIDEO Šokantna snimka iz Srbije: Trener pred djecom tukao suca

Foto: Screenshoot
1/2
15.05.2023.
u 13:13

Dobio sam udarce u glavu i nos. Odmah sam prekinuo utakmicu i pričekao da se policija pojavi, rekao je napadnuti sudac

Iz Srbije ponovno stižu snimke nemilih scena. Naime, na tamošnjoj utakmici mladih uzrasta, tijekom susreta Milano Starsa i Budućnosti, trener Milano Starsa Aca Milanov pred djecom je tukao suca Petra Pantelića.

Sportklub.rs donio je ispovijest napadnutog suca.

- Zbog učestalih prigovora i psovanja iz igre sam isključio golmana Milano Starsa. Prvo sam pokazao žuti, zatim i crveni karton. Na teren je potom ušao Aca Milanov, trener istog kluba. Unio mi se u lice i obratio riječima: 'Zašto crveni?', nakon čega sam dobio udarce u glavu i nos. Odmah sam prekinuo utakmicu i pričekao da se policija pojavi i napravi zapisnik -, rekao je sudac, koji je dostavio fotografije ozljeda SportKlubu.


Šokantan video tučnjave možete pogledati  OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije