Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USUSRET LIGI NACIJA

VIDEO Škotski izbornik: 'Modrić je čudesan. Užitak je gledat!" Pogledajte kako ih je srušio na Euru

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
09.02.2024.
u 10:13

"Ja sam kao igrač uvijek želio igrati protiv najboljih. Znam i da ih navijači žele gledati. Hrvatska nas je pobijedila na zadnjem Euru. To je bilo veliko razočaranje za nas", rekao je izbornik Škotske, Steve Clarke

Prvo kolo novog izdanja Lige nacija igrat će se od 5. do 7. rujna, a grupna faza natjecanja završava 19. studenog. Ždrijeb je u četvrtak Hrvatsku smjestio u grupu s Portugalom, Škotskom i Poljskom, a komentirao ga je Zlatko Dalić.

“Čeka nas opet jedno veliko natjecanje, a pred nama je novo dokazivanje. Mislim da skupina nije loša. Uživat ćemo u nogometu, a naš će cilj biti plasman na jedno od prva dva mjesta u grupi i plasman u četvrtfinale. Liga nacija nam je u prva dva navrata bila rak-rana, ali treći put smo ušli u finale i to ćemo pokušati ponoviti”, rekao je izbornik vatrenih.

GALERIJA Hrvatska nadjačala Armeniju i osigurala plasman na Euro 2024. 

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
1/30

U komentarima su mu se pridružili i kolege izbornici. Škotski strateg Steve Clarke kazao je kako se nada što jačoj konkurenciji. Hrvatska i Škotska susrele su se na Euru 2020. kada su vatreni slavili rezultatom 3:1, a Luka Modrić je zabio i asistirao. Clarke je spomenuo kako želi na djelu vidjeti upravo hrvatskog maestra. Snimku Lukinog pogotka s Eura možete pogledati OVDJE.

"Sve ih želim! I to govorim zato što su karijere nogometaša kratke. Ja sam kao igrač uvijek želio igrati protiv najboljih. Tako se najbolje testira koliko ti je momčad dobra i koliko su dobri njeni najbolji igrači. Nadam se da će Robert Lewandowski, Luka Modrić i Cristiano Ronaldo i dalje biti u svojim reprezentacijama i igrati Ligu nacija. To bi bila sjajna stvar za sve", rekao je škotski izbornik pa dodao:

VEZANI ČLANCI:

"Znam i da ih navijači žele gledati. Hrvatska nas je pobijedila na zadnjem Euru, to je bilo veliko razočaranje za nas. No ako se vratite malo unatrag i ponovno pogledate utakmicu, onda ćete vidjeti da je Modrićevo izdanje bilo čudesno. Pravo je blago vidjeti najbolje igrače u najboljim izdanjima."

Četvrtine finala počinju 20. ožujka iduće godine, a trajat će do 25. ožujka. Završnica Lige igra se od 4. do 8. lipnja. Podsjetimo, Hrvatska je u prošlome izdanju ovog natjecanja u polufinalu svladala Nizozemsku na njihovom terenu s 4:2. Modrić je postavio konačan rezultat iz penala u 116. minuti. U finalu su nakon drame jedanaesteraca bili bolji Španjolci (0:0, 5:4).

VIDEO Luku Modrića mali korak dijeli od toga da napravi nešto što nitko nikada nije u povijesti Reala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije