Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE IM HRVATSKA

VIDEO Pogledajte lica portugalskog i škotskog izbornika kad su saznali da ih čekaju okršaji s Vatrenima

Roberto Martinez, izbornik Portugala
Gol.hr screenshot
08.02.2024.
u 20:45

Kad izvučeš Hrvatsku, nemaš se pravo nadati nikakvom rezultatu. Znaju to dobro i suparnici u nadolazećoj Ligi nacija

Ždrijeb nove, ćetvrte sezone UEFA-ine Lige nacija mogao je biti puno teži za Hrvatsku. Vatreni su naime, plesom kuglica u Parizu dospjeli u društvo Portugala, Poljske i Škotske. O tome protiv koga ćemo točno igrati u rujnu, listopadu odnosno studenom ove godine, UEFA će izdati obavijest u petak ujutro. Tada će naime, izaći točna satnica i raspored tih šest važnih i uzbudljivih utakmica.

Priču znamo, prve dvije reprezentacije iz skupine ići će u četvrtfinale koje će se kroz dvije utakmice odigrati u ožujku 2025. godine. Pobjednici četvrtfinala ići će na završni turnir, isti onaj na kojemu je prošlog ljeta Hrvatska igrala finale i nažalost izgubila od Španjolske.

Na ždrijebu u Parizu bili su izbornici i čelništvo svih nacionalnih saveza i reprezentacija koje se natječu u Ligi nacija. Prilikom izvlačenja, kamera u izravnom prijenosu jest pokazala izbornike Portugala i Škotske, kada su saznali da će igrati s Hrvatskom. Nažalost, uz Roberta Martineza i Stevea Clarkea, kamera nije pokazala lice poljskog izbornika Michala Probierza u istom tom trenutku.

Malo je reći da su Martinez i Clarke bili nezadovoljni ishodom ždrijeba koji ih je spojio s Hrvatskom. Kako i ne bi, Vatreni će sasvim sigurno i naredne jeseni predstavljati prvog favorita za jedno od dva mjesta koje vode u četvrtfinale. Reakcije trenera pogledajte OVDJE.

Komentara 3

AM
Ameise
00:15 09.02.2024.

Danas kontam samo da Portugal ne izvucemo..

SE
Serđo23
21:04 08.02.2024.

Nece im bit lako !?

Avatar dr. Evil
dr. Evil
20:59 08.02.2024.

Da se Portugal boji Hrvatske, čisto sumnjam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije