Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI PREOKRET

VIDEO Pogledajte kako je Hrvat razbio Furyja, odmah se javio Hrgović: Spreman sam uskočiti

Tyson Fury v Francis Ngannou - Open Workouts
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
02.02.2024.
u 22:43

Fury je pripremajući se za dvoboj s Usikom zadobio duboku posjekotinu iznad oka koja je zahtijevala i šivanje. Težu ozljedu zadao mu je hrvatski boksač Agron Smakići, a pojavila se i snimka sparinga.

Dvoboj za apsolutnog svjetskog profesionalnog prvaka u boksu u teškoj kategoriji između Britanca Tysona Furyja i Ukrajinca Oleksandra Usika koji se trebao održati u Rijadu 17. veljače odgođen je zbog Furyjeve ozljede zadobivene tijekom sparinga.

Fury je pripremajući se za dvoboj s Usikom zadobio duboku posjekotinu iznad oka koja je zahtijevala i šivanje. Težu ozljedu zadao mu je hrvatski boksač Agron Smakići, a pojavila se i snimka sparinga.

"U potpunosti sam slomljen zbog ovoga jer sam se dugo pripremao za borbu s Usikom i nalazim se u odličnoj formi", objavio je Fury.

"Nakon što liječnici detaljno pregledaju Tysonovo, imat ćemo bolju predodžbu koliko dugo će trajati oporavak", dodali su iz promotorske kuće Queensbury.

VEZANI ČLANCI:

Dvoboj Fury - Usik trebao je dati prvog apsolutnog svjetskog prvaka u teškoj kategoriji još od 1999. godine. Fury je trenutačno nositelj pojasa po verziji WBC, dok Usik u svom vlasništvu ima pojaseve WBA, IBF, WBO i IBO verzija.

Ovakav rasplet događaja otvorio je priliku Filipu Hrgoviću koji bi se tako za dva tjedna mogao boriti s Usikom.

- Sad kad je Fury ozlijeđen, spreman sam uskočiti i boriti se protiv Usika. Ajmo, Usik! Duguješ mi moju borbu za titulu. Konačno je vrijeme da se suočiš sa mnom - poručio je Hrgović.

 

Komentara 4

KU
Kujttim
08:53 03.02.2024.

Očito zaštitna kaciga nije dobro izabrana. To se ne bi smjelo događati na sparingu! Funkcija zaštitne kacige i jest da se preveniraju ovakve ozljede. ili je kaciga loše izabrana ili je bila loše pričvršćena? Nažalost, borba propada.

Avatar neugodan
neugodan
13:09 08.02.2024.

prevara. tko jos ima tako losu kameru u danasnje vrijeme?

MA
majeltomoguce
00:10 03.02.2024.

Volio bi čuti što kaže Smakići, dal je to bio lakat ili kroše? Snimka je jako loša i ne možeš biti siguran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije