Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALE ŠANSE

"Hrgović misli da je najbolji boksač na svijetu, nitko osim njega to ne misli"

Hrgovi? do 13. pobjede u karijeri nokautom Radonji?a
Jurica Galoic/PIXSELL
07.01.2024.
u 08:26

- To što hvali samog sebe neće ga podići na ljestvicama kod drugih. I on zna da to ne može napraviti samo riječima. Nagađa da ga kolege i navijači smatraju respektabilnim borcem, ništa više i ništa manje - dodaje se u tekstu

Najbolji hrvatski profesionalni boksač Filip Hrgović je ponovno došao u situaciju da mora čekati. Iako je ima status obaveznog izazivača za svjetski teškaški naslov prema IBF-u, do borbe ne dolazi. 

S njim se ne žele boriti ni Oleksandar Usik ni Tyson Fury koji bi radije čak i napustili mjesto IBF prvaka kako bi odradili unosniji revanš. Hrgović je očekivao da će barem biti sljedeći protivnik Anthonyja Joshue, no on je prihvatio boksački meč s UFC borcem Francisom Ngannouom. 

VIDEO Rival teško optužio Hrgovića

- Kad bi netko od vas zatražio da nabrojiti najbolje teškaše svijeta, Tyson Fury i Oleksandr Usik vjerojatno bi se našli na vrhu vaše liste. Netko bi mogao reći i da su to Anthony Joshua ili Joseph Parker. Bez obzira na to tko je izabran, u tom krugu nikad se ne nalazi Filip Hrgović. Ako pitate njega, on će reći da je upravo on najbolji - piše boksački novinar Hans Themistode na portalu Boxing Scene, te dodaje:

- Ne bih htio biti onaj koji donosi loše vijesti, ali gotovo je nemoguće da se Hrgoviću ispuni želja. On misli da nitko ne boksa na razini na kakvoj je on - stoji u tekstu Themistodea.

VEZANI ČLANCI:

- To što hvali samog sebe neće ga podići na ljestvicama kod drugih. I on zna da to ne može napraviti samo riječima. Nagađa da ga kolege i navijači smatraju respektabilnim borcem, ništa više i ništa manje - dodaje se u tekstu uz zaključak s izjavom Filipa Hrgovića:

- Nisam imao priliku pokazati da sam najbolji pa bih rekao da sam među 10. Ako mene pitate, ja sam najbolji. Osjećam da svakog mogu pobijediti, ali to moram i dokazati.

Komentara 12

DU
Deleted user
10:02 07.01.2024.

Može se hvaliti dok jednom ne dobije po tamburi ......

Avatar neugodan
neugodan
15:01 07.01.2024.

veliki borci nisu pitali tko im je protivnik vec su isli u rat. m tyson je imao 15 borbi samo u 1985. neka se filip bori s bilo kime a u medjuvremenu mozda i naleti neko veliko ime.

RB
Rastu Brojke
09:12 07.01.2024.

Koja logika... Nije najbolji jer se nije borio protiv najboljih, a nije se borio protiv najboljih jer najbolji ne žele nikog tko se nije borio protiv najboljih. Da ti pamet stane. Kako ući u taj krug? Da, dosta udara u potiljak, al rekao bih da je to zato jer protivnici spuštaju glavu kad idu prem njemu. Nek se ne skrivaju pa će dobiti u bradu, ne u potiljak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije