Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVANI RASPLET

Hrgoviću se iznenada otvorila prilika života?! Za 15 dana boksat će s Usikom za naslov?

Filip Hrgović
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/7
02.02.2024.
u 19:37

Hrgović bi mogao zamijeniti Furyja i sučeliti se s Usikom za samo 15 dana. Službena potvrda još se uvijek čeka.

Dugoočekivani borilački spektakl između Tysona Furyja (35) i Oleksandra Usika (37), zakazan za 17. veljače u Saudijskoj Arabiji je odgođen. 

Boksački novinar Michael Benson otkrio je da će se meč održati nakon prvotno planiranog datuma zbog posjekotine koju je Fury zadobio tijekom današnjeg sparinga. 

Fury, nositelj WBC-ove titule, trebao se boriti za ujedinjenje teškaških titula s Usikom, prvakom prema WBA-u, IBF-u, WBO-u i The Ringu.

Usikov menadžer Egis Kilmas izjavio je za Sports Illustrated da bi Fury mogao pauzirati nekoliko mjeseci prije nego se vrati u ring. 

U ovom neočekivanom obratu, otvara se prilika života za hrvatskog boksača Filip Hrgovića (31). Kako navodi Boxing News, Kilmas aktivno traži novog suparnika za Usika, čak već za 17. veljače. 

To znači da bi Hrgović mogao zamijeniti Furyja i sučeliti se s Usikom za samo 15 dana. Službena potvrda još se uvijek čeka.

 

Komentara 12

HA
Harakan
20:29 02.02.2024.

Pa bio bi najveći naivus da prihvati sad da boksa sa tako malo vremena do termina meča čisti hendikep kladioničarski rečeno.

TO
tomislav10
19:48 02.02.2024.

Nitko drugi neće? Pa naravno, ne možeš se za 2 tjedna pripremiti za borbu za svjetskog prvaka!

MA
Marcos2
19:52 02.02.2024.

Brijem..Prihvatit će iako ima malo šanse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije