Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO POTVRĐENO

Bogate Saudijce ne zanima Hrgović. Dogovorena je borba Parkera i rivala koji je optuživao Hrvata

Filip Hrgović  vratio se u Zagreb nakon najveće pobjede u karijeri
Slavko Midzor/PIXSELL
15.01.2024.
u 20:06

Joseph Parker će se boriti na spektaklu u Saudijskoj Arabiji, ali protivnik mu neće biti naš Filip Hrgović

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović ipak se neće boriti protiv Josepha Parker, koji je nedavno prozvao hrvatskog boksača i tražio borbu s njime, što je Filip objeručke prihvatio.

- Čuo sam da se Joseph Parker želi boriti sa mnom na priredbi koju predvode Joshua i Ngannou. Sretan sam što to čujem, spreman sam! Prihvaćam tvoju ponudu, Joe, idemo - ekspresno je odgovorio Hrgović.

GALERIJA Hrgoviću propala borba protiv Parkera

Filip Hrgović  vratio se u Zagreb nakon najveće pobjede u karijeri
1/6

Parker će se boriti 8. ožujka u Saudijskoj Arabiji na priredbi čije su glavne zvijezde Anthony Joshua i Francis Ngannou. No, protivnik Novozelanđaninu, koji je nedavno dominirao protiv Deontayja Wildera, bit će Kinez Zhilei Zhang, dakle, Hrgović je definitivno otpao za tu borbu. 

VEZANI ČLANCI:

Zhang je nedavno preko medija prozvao Hrgovića da u ringu koristi prljave trikove i udara borce u potiljak. 

Komentara 4

CR
crocro
09:49 16.01.2024.

Hrga, javno i transparentno objavi jednu rečenicu "Urbi et Orbi": " Nitko od pet najboljih svjetskih teškaša, ne želi mi se suprotstaviti u ringu, jer bi ostali poniženi i posramljeni". Ja sam uvjeren da bi oni to pročitali ili čuli i da se od srama ne bi smjeli odustati od poziva u ring. Hrga nečim mora zagrijati javnost i privući pozornost a ne samo šutjeti i kimati glavom ili rutinski odraditi što mu usput ponude. Te rutinske borbe samo ga otupljuju i gubi dragocjeno vrijeme. Hrga, moraš odigrati za ove slabiće ulogu "mučkoga provokatora", samo tako će te ozbiljno shvatiti i prihvatiti tvoju ponudu. Šutjeti i trpjeti ne vrijeme jer gubiš na vremenu. Želim ti zdravlje, uspjeh i sreću u svim borbama.

AN
anatom
22:18 15.01.2024.

Ljigavci i kukavice, a ne borci. Nadam se da ce Parkera iznijet iz ringa... Kad ga Žile opandrči po dinji prebrojat ce sve zvijezde i zvjezdice...

KU
Kujttim
03:54 16.01.2024.

Prije nekoliko dana sam napisao, da je Filip Hrgović na papiru i u medijskim najavama imao jako puno zvučnih imena, a u stvarnosti tek tek nekoliko rundi s nedovoljno kvalitetnim protivnicima. Jedinu pravu borbu u 7 godina profesionalne karijere Hrgović je imao s Kinezom Zhangom Zhileijem, tu borbu je formalno dobio, ali mu je ta pobjeda odredila nastavak profesionalne karijere. Naravno da će i Hrgović dobiti još neku šansu, ali dolaze novi i mladi protivnici, pa taj Nganou poput padobranca uđe u boks i napravi pomutnju, tako da izgledi nisu sjajni. Zvati će bogati šeici Filipa u Saudijsku Arabiju, tu nema sumnje, ali mora biti strpljiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije