Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPEKTAKL

Hrgović ima novog protivnika? Hrvatski boksač odmah prihvatio izazov

Zagreb: Filip Hrgović održao konferenciju za medije
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/6
10.01.2024.
u 17:23

Joseph Parker je u prosincu šokirao boksački svijet izvrsnom izvedbom i pobjedom nad slavnim Deontayem Wilderom. Sada je rekao da bi mogao biti dio događaja na kojem se bore Joshua i Ngannou, a spomenuo je da bi s druge strane ringa mogao stajati Filip Hrgović

Nakon što je Filip Hrgović (31) na boksačkom spektaklu u Saudijskoj Arabiji tehničkim nokautom u prvoj rundi svladao Marka De Morija (41) te tako potvrdio svoj status izvanrednog prvaka teške kategorije po IBF-u i obaveznog izazivača Oleksandera Usika, činilo se kao da konačno slijedi njegov meč života.

Hrgovićevo ime pronašlo je svoj put do najvećih zvijezda, među kojima je najistaknutiji bio Anthony Joshua, bivši prvak teške kategorije koji se nakon posrnuća u seriji mečeva ponovo traži svoj put ka vrhu. Ipak, sve se okrenulo kada se Joshui ukazala prilika za zaradu mečom protiv bivšeg UFC prvaka, Francisa Ngannoua, koji je svojom izvedbom protiv Tysona Furyja šokirao svijet.

GALERIJA Hrgović pobijedio nokautom u posljednjoj rundi i postao izvanredni prvak teške kategorije (IBF)

Zagreb: Filip Hrgović održao konferenciju za medije
1/16

Ova hit borba trebala bi se održati 8. ožujka u Saudijskoj Arabiji, a uz Ngannoua i Joshuu trebala bi nastupiti još neka velika imena. Njima bi se trebali pridružiti Hrgović i njegov mogući novi protivnik Joseph Parker. Jedan i drugi izrazili su želju da se suoče u ringu, a najave i prozivke već su krenule.

Joseph Parker je u prosincu šokirao boksački svijet izvrsnom izvedbom i pobjedom nad slavnim Deontayem Wilderom. Sada je za talkSPORT rekao da bi mogao biti dio undercarda borbe između Joshue i Ngannoua. Spomenuo je mogućnost borbe protiv Zhileija Zhanga ili Hrgovića.

VEZANI ČLANCI:

"Volio bih se boriti u ožujku. Već su mi dali naznake da postoji mogućnost da se borim na tom događaju u Rijadu. Pristali smo na sva imena koja su nam 'bačena'. Zhang, Hrgovića ili bilo tko drugi, uvijek smo za", izjavio je Parker.

Nije dugo trebalo da Hrgović odgovori preko društvenih mreža. "Čuo sam da se Joseph Parker u ožujku želi boriti protiv mene. Sretan sam što to čujem. Spreman sam i prihvaćam tvoju ponudu. Vidimo se uskoro", rekao je Hrgović.

VIDEO Loše vijesti za Filipa Hrgovića, opet su ga preskočili

Komentara 5

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
20:44 10.01.2024.

Hrgoviću, nikad ništa od tebe.

MI
mikimouse12
17:28 10.01.2024.

Clanak o necemu sto nije uopce sigurno. Ili Kinez ili Hrga

DA
darwil
18:27 10.01.2024.

Hrga jesi li ikada zapalio sveću Bandiću, možda bi imao više sreće ovak si uvijek neki slučajni a vrijeme ide kuc kuc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije